Jump to content

Life_For_Dead

Members
  • Posts

    119
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Life_For_Dead

  1. LOL That was simply to fix it... Seem like to work, very thanks a lot I could not see myself adding them by hand one by one...
  2. It's not a problem of spawn of the prefab, it's the problem of prefab are not write in the list when I create it... KingGen was just skip some prefabs without any message in background... You can try yourself & see if example if the prefab "aaa_store_book_lg_01" is in your list... I try manytime & always don't want it...
  3. Yes I know but it's not the problem, like I export all my personnel prefabs, no sleeper/quest/loot in it & KingGen can use them. & Like I said, like others some moders prefabs (of course for a19.6) that I found can't be used too. Even I open them in the editor & do a little change, that don't want it. Must have a sort of "protection" of something like that in KingGen or in the prefab files or maybe I miss a option in the editor, but what ? ? ? IDK...
  4. Hello, there's something I don't understand, there's the old prefab big book store "aaa_store_book_lg_01", but when recreate the cutosm prefab list vanilla, KingGen don't want write this prefab (as many others vanilla) into the list, why? In internet, I find other custom prefabs for a19.6, but samething, KingGen don't want them o_O" IDK but seem look-like there's no protection to don't use prefab in the xml files...
  5. Yes, I know too multi skip BM since they changed the mechanic of it, but I don't talk specially to skip it. Actualy on a private server +50 players, we build a big city 1000x1000 since the beginning of a19. The base anti-horde is build in the center of the city 0.0. We not yet build street & so if we do (we plan to put blocks in cobble & concrete), well I think BM's zombies will not spawn... Or maybe they will spawn but outside of the city so at 500m from the center ?
  6. Are you serious for your game ? Take a look of this video, https://www.youtube.com/watch?v=4Ln3jrW-uYc It's in french but that explain nearly the way to do to don't have zombie during BM because zombies don't spawn on player block (here tested with/without claim/bed) & so I think if we place "one million" blocks all around us to +500m, we will not have zombie during BM ? ? ? If it's right, that will be very stupid...
  7. Since I play this game, there's something I hate very much, it's to place "one million" block one by one, so that will good if we can have a autoplace block like in this way: - place a block to be point A, then place a another block to be point B - then a line is draw from A to B - then we will upgrade this line & that will place in auto in this line with the block in our inventory we choose to draw this line What people think about this idea ?
  8. Hello, there's a problem with the world map POI mode where I can not understand the problem. I add Magolis Compo Pack & others prefabs. I build the map for my little cousin so that he can discover all prefabs without wasting time with a normal map. But, IDK why, in single play, each time he login out & then he relog later, his profil si always reset, nothing about the character is save (inventory/level/skill). Console error: loading player data failed for player rolling back With another normal maps made with KingGen, no problem, I try on my side, same thing... So it's normal cause of the world map POI mode or I miss something?
  9. I find it, it's my bad... I try "large" & "small" to see the difference & so in fact the size "small" with KG build city/town bigger than the "small" with Nitrogen & so it's for that I was said city was every time bigger... In fact my opinion is "small" with KG should be built city/town at 50% less bigger than currently... & for any road missing, KG don't build it like Nitrogen & so I take a look for the road tutorial youtube & so sadly we must edit ourself the splat file... But I will pass, easy to do but boring to do it LOLLL Thanks anyway !
  10. -_- xDDD I said "a little tool" but that doesn't mean "incomplete/simple" tool with less options/functionality... It's not complicated at this point to see a video to know how to set a city to small... I used Nitrogen who are not complicated too... Or will you said maybe I miss a second option (or whatever) to re-set again city to small??? I don't think so... Just see my result here & what I set: https://postimg.cc/bDJ60P2B Edit: But for a another thing, here maybe my fault, but there's is no road, we have to draw them ourselves? It's not automatic?
  11. Thanks for this little tool but there's a problem... The section "Cities, Towns & Villages" is broken, KG don't want to respect setting. I try build a little map 4k one city set to be small but after many generate it's always large, city cover spawn nearly 25% of the map...
  12. Hello, I will like to try this mod but the height of the ground of some unofficial prefab are fix or not? Because I see many youtuber's party & seem like there's many unofficial prefab who are deep into the ground...
  13. Well, just save before continue your game with news mod C:\Users\"your_name"\AppData\Roaming\7DaysToDie\Saves\"name_maps"\"name_seed" & when you add news mods, you must rename it like "zzz001_mod-name" to be load in last after your old mods already played in your game, like that, the game will not "bug" to set ID for items/blocks&ect... After that test it with your save game by add all or if you test one by one, just add it & no necessary to quit the game except when the memory is nearly +/-90% used! But you must know, if you add mod who change like xp&skill&other, it's normal if you is reset at zero, but if not reset & you don't see any change, well you must do a new game with the same map, just spawn & then login off, then you must copy 2 folders from your old game to the new game: - folder "Player" but delete all files in it except "*.map" that will be you travel map already visited - folder "Region" you base & all what you will be load (Note: that will be work because you play with the same account steam, without that, as if you give your save to a friend & you are placed a claim, he coudn't do nothing on your base like he play on a server)
  14. You can do it just by add/change this: - a stack size required to sell <property name="EconomicBundleSize" value="xxx"/> - the price of the stack <property name="EconomicValue" value="xxx"/> But that can don't work because maybe hardcoded for some items/blocks like "resourceTestosteroneExtract", default value is: <property name="EconomicValue" value="10"/> <property name="EconomicBundleSize" value="10"/> I mod to be: <property name="EconomicValue" value="10"/> <property name="EconomicBundleSize" value="1"/> But in a fresh game, I can sell now just one item but the price is 2 & not 10... But the true problem if you want to change/add for each, there's so many items/blocks that will be borring to do LOL
  15. I just said what I said because the name of the mod do a confusion... But yes it's right, some items must not can sell to trader because since they are implanted in game, it's cheat & that destroy the difficulty of the game... With all my personal mods "hardcore" in single game, I set all items/blocks to false but except for realism: guns, ammo, vehicle part, water, food, medical, plant, gas... & only with a party in coop, all is sellable...
  16. I don't use your mod EVERYTHING IS SELLABLE because I do my own mod, but people in other webshare/youtube said that's not really do what the name say. To can sell all, you must simply add in: - blocks.xml Normaly it's enought just with this: <set xpath="/blocks/block/property[@name='SellableToTrader']/@value">true</set> Option to force to all blocks & normaly if a block already have the property but set to false, this new property will be load and overwrite the first: <append xpath="/blocks/block"> <property name="SellableToTrader" value="true"/> </append> - items.xml Normaly it's enought just with this: <set xpath="/items/item/property[@name='SellableToTrader']/@value">true</set> Or to force to all items & normaly if a item already have the property but set to false, this new property will be load and overwrite the first: <append xpath="/items/item"> <property name="SellableToTrader" value="true"/> </append> You can add both line "set + append" or only "append", if not to do more easy, I think these'a possiblity to add command something like "if exist / if not exist", I don't remember exactly the name of the command but I already see something like that in some mods.
  17. For the mod Backpack Buttons, there is a way to reverse the fonction double-click by simple-click, please? For me it's more logical than that...
  18. I confirm this bug since first a18 (happen one time) & since a19 experimental (many time more than a18)... & it's not specific to a prefab or biome, that can happen anywhere, on/under ground prefab or middle of somewhere lost & in the sky too & whatever single/coop/server modded or not... Last time happen with the last a19 exp, underground middle of nowhere in desert & zero prefab all around at +1km, I can't placed 2 blocks, I see the square block is red & not green or white... I save my game, I return to test to reset chunk with the command & try the same building I did in speed in the same aera at the same coordinate, always can't place any block but this time I got one more phantom block linked with 2 last others... (Edit: command repair chunk don't fix it) & I don't know if it's linked with that bug, but this 2 phantom blocks was stone block in fact, but I saw it as a sand block like all other blocks! The sound destroy is the sound for stone block & the loot was stone & not sand... That happen in single/coop/server modded or not & not only for me... & seem like the same thing for all block named with "terr..." in all biome whatever the elevation... Like dirt in biome pine-forest, I see it like a dirt but sound/loot was stone... This was that too since the first a18...
  19. For the last issue, sometimes when I active any TV, that's run as well but sometime example, the first & third video have no problem, but the second don't have video picture, the tv screen stay black but the audio of the video is playing. If I active again or sometimes later, that can be the first or the third video who have this problem but not the second... For all block player video from all your mod, is the samething... I try with your all original video & it's the samething... It's not very important, but can you tell me what's is the ratio video you set? & do a player have a automatic fit zoom? Example for the Theater Screen, seem like 16:10 but that's doesn't fit entirely the screen, 16:9 too, the screen has 2 black bands...
  20. First, big thanks very much for this mod! This is really great! Second, you can play a full long movie but you must encode it well! I do this & I don't have any problem to load it: - 640x400 (16/10) - x264 (H264 baseline profile level 3.0) 512kbits it's enought for best encode speed/quality because it's not like we really want to see a movie - aac 128 kbits & must reduce the volume by -50% because in game the video's audio volume it's not scale with the game's audio volume who are very low (I play many other game & my sound volume is set to +/-33% but when I play 7DTD, I must up to +/-66%) - 23.976 fps - & the more important thing for a long movie, the option FastStart must be actived, that can be help... I'm not a expert but what I read & understand, it's like a loading of a picture in progressive or not... If we don't set the video to load progressive, the full video will be load in memory who that can explain bug/lag for a long movie... Third, a little thing to place the TheaterScreen, it's better with this: <property name="ModelOffset" value="0.5,0.5,0"/> Fourth, when I active it (any block), all video can be read but I don't know why sometime the picture of the video don't want to show up but the song is here...
  21. Thanks, good mod! But since TFP change that, who to show light on from far distance? That will be more pretty!
  22. Nice mod but snif snif, there is not the first version of the lady strip-zombie who are better than the second stupid version... (sorry TFP but it's true, the second strip-zombie is very WTF)
  23. You have a better way, you can edit with the game editor all trader's prefab & with cheat menu to place where you want the block who will spawn a random trader. Select the icon to show dev block & tape trader. Maybe it's caused by the prefab's mesh file... I also had this problem with/without NitroGen & with all a18 & with many community's prefab modded & +/-ten times in 1 hour... I fix my single game by open the prefab (also all bug prefab in fact) with the game editor & by click on "update imposter" & so save prefab... After that, go see it in a new game if all is correct... & like I said, maybe it's the mesh file or whatever like the game go creazy random... Because I always have this bug but less like +/-2 times in 1 hour... In case, I check my computer, graphic card, memory, hard drive ect, got no problem & by playing other games too...
  24. Ah oky, so we can build it & it's not automatic but manual... Thanks you very much! I try with one prefab quickly & seem be no problem anymore in game... There's many some other prefab, I will take my time to do all this week-end & see if all is oky...
  25. Hello, thanks very much for you soft! But why zombie don't build a .mesh too? I need it for many modded prefab! Modder's convert their prefab very well to a18 but the .mesh still be a old version untouched for a16/a17 & in game, this cause a weird graphic bug with a18! Sudently, texture of block change in another something wrong texture or all container become a block with weird texture, destroy them they still be here visibility... Or there is a way to build prefab .mesh files, please? Thanks for any answer.
×
×
  • Create New...