Jump to content

FastBurst

Members
  • Content Count

    330
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by FastBurst

  1. Thanks for posting the TOS, you have done TOO much work for others to potentially abuse it. I personally love it so far and my brothers love it too. This is what we have been looking for a LOOOOOOONG time. I personally have about 96 additional vehicles added to my personal server which is awesome and feels more like a well rounded game, just the down side no vehicles we could actually use. This was a perfect fit. Thank you again. So far no issues yet but I will keep you posted as we dive more deeply into it.
  2. I will wait for the update to and test that out, then I will push it to my personal server and my brother and I can test that for you.
  3. I knew it had to be something lol, seen the videos and didn't seem to see any issues in the videos. I haven't deployed it to the server yet was just playing it on the Client Multiplayer map, not the actual server itself. For all my tests that I have done if I can get it working there, it 9/10 works on the Dedicated Server. Glad I was able to assist. For me I haven't seen any issues with the other vehicles. What I am in the process of doing is just making all the Vehicles the same size storage as the Custom UI is pretty much set in stone. Having different size storage is nice but in MY
  4. Further test, So seems with the Loader, if the Shopping Basket is loaded that is where the lag and FPS is seriously dropping. Without it, It drops to about half sometimes or 25% but playable Also taking off the weapons on it helped a lot too, not sure if they are related.
  5. Updated with the latest patch brand new installation. No other mods installed Serious FPS drop, went from driving around at 65-70fps and as soon as I hit anything with it, instant drop to 10fps and as low as 0.07fps Resolution isn't an issue with me, I run 3440x1440 on a 34-Inch Curved Screen (have 3 of these connected to my system due to the programming and systems administration I do as a career) System Specs are a Beast and I know its not the system, I can run 7D2D with max settings with all other mods pretty without a stutter. All other vehicles in Helicopter seem to be functioni
  6. @manux - Did have a quick question I don't remember seeing if anyone asked or if it was already said. 1. Are there recipes for all of these to build the vehicles? Or is it strictly Creative only? 2. Once the vehicles is in game, can we take them back and store them like pick them back up and place the item like in a Locked Safe I seen this on a couple servers with MiniBikes can't remember if that was actually a mod that allowed that or if it was default in the game. I personally never used the minibike myself because didn't like it LOL!
  7. Thanks @manux - Will see if I can get it all working and tested on Multiplayer as well and report any issues if there are any. Great job on this again been waiting for this!!
  8. @manux what is the bigger backpack size of this mod? I have mine set to 80 and if I need to edit any files in your mod to make sure it functions properly as I have a custom UI for my personal server.
  9. Now that's what I am talking about, excited to see the progress! I have been waiting for the multiplayer so me and my brothers can have a couple wars with the vehicles LOL!!
  10. Thanks xyth, I am going to try packing as many as I can together to see if that helps. I am really looking forward to the update. I don't know how much the update will help or if it will make a difference or not lol but would be nice to be able to use the newer platforms.
  11. @xyth - Thanks for all the tutorials brotha, I do have a question. Is it better to have all your prefabs in 1 unity3d file or multiple. I wasn't sure I do notice the loading menu takes an extremely long time if there A LOT of unity3d files. So for performance sake - would it be best to place as many as we can in a single file? or does that even matter? I have a little over 200 prefabs I am working on and have individual unity3d files for however, I want to make sure my team when we play doesn't get too impacted on performance just loading the game. I haven't seen anyone address this anywher
  12. I get these in the output log when running the game. it still works but it is showing the following SDX: ResourceWrapper - Failed to load asset: Textures/Environment/Spectrums/Stormy/ambient (Filename: C:/buildslave/unity/build/artifacts/generated/common/runtime/UnityEngineDebugBindings.gen.cpp Line: 37) SDX: ResourceWrapper - Failed to load asset: Textures/Environment/Spectrums/Rainy/ambient (Filename: C:/buildslave/unity/build/artifacts/generated/common/runtime/UnityEngineDebugBindings.gen.cpp Line: 37) SDX: ResourceWrapper - Failed to load asset: Textures/Environment/Spectrums/
×
×
  • Create New...