Jump to content

MrGrim

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About MrGrim

  • Rank
    Refugee

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Thanks! There's one other thing we've noticed on the server we're playing on. Something was done in A19, maybe regarding the vehicle hitboxes, to make them less destructive to blocks being driven over. Sadly, after only one night of playing with the new 4x4's, we've already destroyed 2 bridges that have survived over a week with the vanilla 4x4. I tried to find a cause in the XML, but I don't think it's there. It must be in the assets. Unfortunately, my experience with modding ends there, and I'm unable to dig any deeper.
  2. A19 upped the max speed of trucks to 14m/s and seems to have removed all of the parent properties from the components. This is not reflected in the A19 version of this mod. Beautiful work on these, tho! If I could make any request, it'd be to darken the blue a little. Thanks!
  3. I had the same issue with the output slots on the forge. I was able to fix it by adding a depth="10" attribute to to the grid element of the windowThreeForgeOutput window and changing the height attribute of the window to 198. I do not know if both are necessary. I compared the mod to the original game XML, and these were the two differences, so I tried it, and it worked. Thanks for the excellent mods!
×
×
  • Create New...