Jump to content

AlexBerg

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

AlexBerg's Achievements

Scavenger

Scavenger (2/15)

0

Reputation

  1. AlexBerg

    A16 Valmod Pack

    I still miss this mod. What's the closest one can get to Vamod in the active mods of today?
  2. AlexBerg

    A16 Valmod Pack

    Great to hear guys :-)
  3. AlexBerg

    A16 Valmod Pack

    I really hope you, or someone else, can be bothered to update this. :-)
  4. AlexBerg

    A16 Valmod Pack

    In cabinets. Typically in kitchens.
  5. AlexBerg

    A16 Valmod Pack

    I have the exact same problem. Where is the workbench defined anyway? Edit: Found it. My server is hosted on PingPerfect, and there was/is a bug in the bigger backpack-mod for val there. The windows.xml was messed up for the workbench (and one other one). Edited by hand.
  6. AlexBerg

    A16 Valmod Pack

    Moving the dll worked! - - - Updated - - - They say they do, but they don't. Moving the dll files to the managed folder fixed it. The file is in the wrong place in the archive folder from val.
  7. AlexBerg

    A16 Valmod Pack

    No... Should it be? It's under managed in te SP version, but in the modpack it no under managed for the dedicated server. Is that wrong?
  8. AlexBerg

    A16 Valmod Pack

    D:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\7 Days to Die Dedicated Server\7DaysToDieServer_Data on my local server and /148.251.xxx.xxx_2xxxx/7DaysToDieServer_Data on my pingperfect server.
  9. AlexBerg

    A16 Valmod Pack

    Ok, I did a clean install off both the 7 days to die client and dedicated server. I then updated both to 16.2 and installed valmod + bigger backpack on both, following the instructions to the letter. Once this was done, I started a new random world and loaded in. Everything seems fine, but when I put an item in the bottom row of my backpack, and log back on, it’s gone. I’m 100% sure the files are in the right place. I've got no idea what's wrong and it's really bugging me. Edit: Yes I've turned off EAC, if not the server wouldn't start. Also, I managed to get this to work fine on 16.1, but I had the same issue until someone found a bug in the dlls... Edit2: It works perfectly in single player. This is only a problem on the dedicated server.
  10. AlexBerg

    A16 Valmod Pack

    Can someone check this file and makes sure this is the one that is supposed to work for 45 slot dedi server? https://www.dropbox.com/s/6iltbhsexprwhn5/Assembly-CSharp.dll?dl=0
  11. AlexBerg

    A16 Valmod Pack

    Yes, it's on a dedi server. It's hosted by pingperfect. I was able to get it working last time by uploading my own dll files, and I get no errors when uploading the files in question. But, deleting them made no difference... :-\
  12. AlexBerg

    A16 Valmod Pack

    Tried your version. You're using the same DLL files as both Val and the Backpack mod, and I can't get them to work right. Everytime I re-log the extra slots are empty. I had this problem with the bigger backpack from vals 16.1 version, but I fixed it by using the DLLs right from the backpack mod itself. This time that didn't help (because they are the same :-p )
  13. AlexBerg

    A16 Valmod Pack

    I'll give it a shot. I tried using the dll files from the main backpack mod thread, but no luck. Yours is size 60,yes?
  14. AlexBerg

    A16 Valmod Pack

    I can't get the bigger backpack to work with the 16.2 version. Anybody here gotten it to work on a dedicated server?
×
×
  • Create New...