Jump to content
manux

A17 Custom Vehicles Modlet

Recommended Posts

Any chance this mod will see another A17.x update? There are a lot of glitches, especially vehicles disappearing and i was just wondering if there were going to be some newer than 3 months old?

 

This was a good idea, going forward, but seems to have stalled a little.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi. Does it serve for 17.4? I wanted to know if once you copy the Localization.txt file inside the game file you should delete the one from the mod? or the Localization.txt of the mod should you leave it too? Greetings.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi. Does it serve for 17.4? I wanted to know if once you copy the Localization.txt file inside the game file you should delete the one from the mod? or the Localization.txt of the mod should you leave it too? Greetings.

 

Once you add its content to the main localization file of the game, the copy in the mod folder itself becomes redundant. However, it's a part of the mod and as such, it should stay there for the mod to be complete, because you may need to re-install the mod at some point and when that time comes, you will need that localization file again. Usually it's one of the smallest files, so there's no benefit in deleting it anyway.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Any chance this mod will see another A17.x update? There are a lot of glitches, especially vehicles disappearing and i was just wondering if there were going to be some newer than 3 months old?

 

This was a good idea, going forward, but seems to have stalled a little.

 

 

Manux is not about nowadays sadly so whats here is here and is not moving forward for now unless he returns.

 

Vehicles dissappearing happens also with vanilla vehicles too

Share this post


Link to post
Share on other sites

I do know that there is a really good all new 'Custom Vehicle Mod' coming up for A18 ... and Guppy's A17.4 Vehicle Madness can be converted for A18 at some point too ;)

 

 

 

This particular vehicle mod could be updated but would need permission from Manux himself to do that ..

Share this post


Link to post
Share on other sites

hello,A18 Officially made a military truck【M35A21/2 Ton 6x6 Truck]But this truck can't drive.Can you make a driveable military truck if you can?

Thank you very much

Share this post


Link to post
Share on other sites
hello,A18 Officially made a military truck【M35A21/2 Ton 6x6 Truck]But this truck can't drive.Can you make a driveable military truck if you can?

Thank you very much

 

Its already on a list ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

The news is wonderful. Can you inform me when it is ready? Thank you very much.

 

- - - Updated - - -

 

Its already on a list ;)
The news is wonderful. Can you inform me when it is ready? Thank you very much.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Erm... its really easy to update this.

 

Copy and paste the contents of itemicons into a new folder called ItemIconAtlas

 

[ATTACH=CONFIG]29707[/ATTACH]

doesn't fix the icons, and plus, some vehicles will lock your game up by spamming an error in the console. seems like this mod will be non-functional somewhat for A18.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The Ones that are getting Errors Spam are the ones with <property name="LootListAlive" value="81"/>

Change the value to 79 and it will works just fine.

 

In the entityclasses.xml

 

 

 

1366032404_Alpha18(B152).thumb.jpg.3199e6ccfb1c020e55dad7c5520a12b8.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Even after making both of those changes I get nothing but the object spam errors just starting up

 

changes:

moved icons

changed lootlist pointer

Share this post


Link to post
Share on other sites
The Ones that are getting Errors Spam are the ones with <property name="LootListAlive" value="81"/>

Change the value to 79 and it will works just fine.

 

In the entityclasses.xml

 

 

 

[ATTACH=CONFIG]30046[/ATTACH]

 

i did this and it works thanks, the only thing that doesnt is the icons for the parts in the craft menu, i guess they need updating since TFP's upgraded theirs too?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Log?

 

You are right as always Gupp, that was my bad.

I will roll everything forward to stable tonight and try agian, and if I am still having errors I will post the logs.

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for forcing met o look again Guppycur, in my haste I missed the fact that there were multiple <property name="LootListAlive" value="81"/> items to change.

 

Working as expected in A18.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You Need to Have a folder Called "UIAtlases" Then Inside that folder you need to have another folder called "ItemIconAtlas" Then Inside this ItemIconAtlas folder past all the icons of the mods. Then you should see all the icons on Craft Menu.

 

 

Hope this Works for you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

All is working fine in A18 with some fixing, except helicopter. Have tried checking settings for one hour now but no luck so far. Anyone have a working heli in A18?

 

Another issue is that jet-pack work without gas.

Edited by xxx73 (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites
All is working fine in A18 with some fixing, except helicopter. Have tried checking settings for one hour now but no luck so far. Anyone have a working heli in A18?

 

Another issue is that jet-pack work without gas.

 

Heli works fine for me. Jetpack does however not require gas. Can't find out why.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Heli works fine for me. Jetpack does however not require gas. Can't find out why.

Did you change anything with the heli, for me it don't work "out of the box"?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I downloaded this mod, did the changes you mentioned and it works perfectly. Although when my friend did the same (private MP game), he gets a console error whenever I am trying to spawn any of the vehicles and when I am in the vehicles he just sees me moving/flying etc but not the vehicle itself. Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...