Jump to content
dwallorde

War of the Walkers Mod (Overhaul)

Recommended Posts

nope, i've tried this one too and it tells me assembly-csharp.DLL is unknown version and my game crashes?

 

Since you are using the bigger backpack dll, you have to turn off EAC. The mod is only EAC safe if you do not use the bigger backpack mod.

 

If you are convinced that the Dll included with this mod is not the right Dll, you can download the bigger backpack mod directly from the original thread:

 

Backpack expansion a16 onwards

Edited by AlienZ (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello there. I was wondering if you could give me a hand with my server. With the help of sphereii i was able to get a server up and operational on my Debian server.

 

Everything seems to be working okay with the exception of menu descriptions. Several are missing and I don't know what could possibly be missing.

 

What can I do to fix this little issue?

 

Thanks,

AzEx1.jpg.42b7575b680f0ce5a5a1bb66f4173d91.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can i ask...what is the diff between a normal 7d2d battery, a HD one and a ECO one...as i cant see if there is one.....or is this for something else (in a bike btw)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Can i ask...what is the diff between a normal 7d2d battery, a HD one and a ECO one...as i cant see if there is one.....or is this for something else (in a bike btw)

 

I can't tell you for sure, but the "HD"-Parts usually do more effect but have increased fuel consumption. So maybe a HD battery creates more max output power but the capacity also deplets faster.

"Eco" is exactly the other way round. It does less effect but drains your fuel slower. So a Eco-Battery might have a lower max output but last longer.

 

When using an Eco motor in an auger, you can mine more blocks per fuel, but it takes longer. With an HD-Motor it will mine faster, but the fuel is empty earlier. Haven't compared it directly what gives you more loot or if fuel consumption is finally equal per mined block.

If it is balanced correctly, a HD motor e.g. should mine 100 Blocks faster and use 100 fuel, while a standard engine only mines 80 blocks but it takes 20 seconds longer but only uses 90 fuel and finally an Eco motor mines 120 blocks with only 80 fuel but takes 5 minutes longer. (Just random values, to show how'd i expect the basic behaviour)

 

Dunno if this has been fixed already, but with 4.x of the mod it was not possible to put an Eco or HD engine into a generator or put HD or Eco batteries into a battery bank.

Edited by Liesel Weppen (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mac ?

 

Is anyone running this on Mac ? I have not been able to get this running at all.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've been playing for a week or so on WOTW 5.1.3b B59, and it seemed to be running well. Last night I started getting a console full of errors, rendering the mod unplayable. I thought it may be related to something you had already addressed in the new update, so today I applied the update 5.1.6 B52, but still am having trouble. It seems to be related to an NPC?

 

(Filename: Line: -1)

 

NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object

at EntityNPC.OnUpdateLive () [0x00000] in <filename unknown>:0

at EntityAlive.OnUpdateEntity () [0x00000] in <filename unknown>:0

at World.TickEntities (Single _partialTicks) [0x00000] in <filename unknown>:0

at GameManager.BC () [0x00000] in <filename unknown>:0

at GameManager.Update () [0x00000] in <filename unknown>:0

 

This error keeps repeating. Any idea where I'm going wrong?

 

(BTW This is from the log file dump.)

Edited by sandpaper600 (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hello there. I was wondering if you could give me a hand with my server. With the help of sphereii i was able to get a server up and operational on my Debian server.

 

Everything seems to be working okay with the exception of menu descriptions. Several are missing and I don't know what could possibly be missing.

 

What can I do to fix this little issue?

 

Thanks,

Az[ATTACH=CONFIG]23103[/ATTACH]

 

just a shot in the dark, but i would check that the Localization.txt and Localization - Quest.txt files are in the proper encoding and format (line breaks) on the server and that they are present and up to date on your local client.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I've been playing for a week or so on WOTW 5.1.3b B59, and it seemed to be running well. Last night I started getting a console full of errors, rendering the mod unplayable. I thought it may be related to something you had already addressed in the new update, so today I applied the update 5.1.6 B52, but still am having trouble. It seems to be related to an NPC?

 

(Filename: Line: -1)

 

NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object

at EntityNPC.OnUpdateLive () [0x00000] in <filename unknown>:0

at EntityAlive.OnUpdateEntity () [0x00000] in <filename unknown>:0

at World.TickEntities (Single _partialTicks) [0x00000] in <filename unknown>:0

at GameManager.BC () [0x00000] in <filename unknown>:0

at GameManager.Update () [0x00000] in <filename unknown>:0

 

This error keeps repeating. Any idea where I'm going wrong?

 

(BTW This is from the log file dump.)

 

Error can still be from the old version. If it's a npc. There was a few bugs with them at that time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

has anyone noticed that bandits can kill player even though they are in godmode? also while they take forever to kill a zombie they can one shot any player they can get line of sight on even ones riding minibikes

Share this post


Link to post
Share on other sites
Error can still be from the old version. If it's a npc. There was a few bugs with them at that time.

 

So, what you are saying is that it should be resolved with a fresh seed?

Share this post


Link to post
Share on other sites

cannot get 62 to load.. server gets stuck initializing we have tried wiping, and installing the mod fresh it just keeps getting stuck

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi guys i have this mod installed on a clean copy of game and both the fat lady and hawaiin guy are showing up as ghosts for me and i cant kill them at all

Share this post


Link to post
Share on other sites
You gotta use silver or magical weapons.

 

...and even then, silver only does half damage.

 

rotflmao Needs a +5 Holy Avenger

Share this post


Link to post
Share on other sites

would love an answer on this as i makes game really annoying to play as they also show up invisible and i get no error message either when they spawn

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do we need an updated version of this mod to play on A16.4 or can we use the current one.

Share this post


Link to post
Share on other sites

think going to need a update cause the big bag dont work and choping down trees dont give anything also

Share this post


Link to post
Share on other sites

Likely to continue playing this we may need to beta 16.3.

 

Currently when testing it with 16.4, sleeper zombies trying to spawn will continuously give Null Reference errors and end up with no sleeper spawning in the POI. Just an FYI.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah, this need an update, my world is ♥♥♥♥ed up and no zombies are spawning :p So plz dear, update when u got time :)

 

Ps. Thanks for a awesome mod

 

/ Greetings from Sweden

Share this post


Link to post
Share on other sites
would love an answer on this as i makes game really annoying to play as they also show up invisible and i get no error message either when they spawn

 

The hitbox thing is weird, but try playing with textures set to half or quarter to see if the problem still exists. I've a theory.

Share this post


Link to post
Share on other sites

NEW POST .. For everyone

 

If you using the .. 7D2D Mod Launcher .. Your game should be FINE as long as You Play A Old or Existing Save game .. The save games are still at A 16.3 (b12)

 

ONLY if you start a New Game will you have issues ...... UNTIL the Modders have a chance to Update their Mod's to the New Version (A 16.4)

 

So hope everyone is using the Launcher.

Share this post


Link to post
Share on other sites

A minor bug I noticed with the tungsten tools that the perk to allow making level 600 tools doesn't work when I make them. Using v5.1.6 on A16.3, the machete does seem to work with the weapons perk but the tools just make up to level 500. Haven't gotten the guns or the armor one yet so I can't say if those work properly or not.

Share this post


Link to post
Share on other sites
A minor bug I noticed with the tungsten tools that the perk to allow making level 600 tools doesn't work when I make them. Using v5.1.6 on A16.3, the machete does seem to work with the weapons perk but the tools just make up to level 500. Haven't gotten the guns or the armor one yet so I can't say if those work properly or not.

 

Which skill lets you upgrade tools to 500? I can't find the options to upgrade them.

Share this post


Link to post
Share on other sites
NEW POST .. For everyone

 

If you using the .. 7D2D Mod Launcher .. Your game should be FINE as long as You Play A Old or Existing Save game .. The save games are still at A 16.3 (b12)

 

ONLY if you start a New Game will you have issues ...... UNTIL the Modders have a chance to Update their Mod's to the New Version (A 16.4)

 

So hope everyone is using the Launcher.

 

 

The problem is that my server auto updated to 16.4 :p

That way I cant join :p

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...