Jump to content
dwallorde

War of the Walkers Mod (Overhaul)

Recommended Posts

Images for UI not loading

 

I'm not sure if I'm screwing something up. I've tried copying all the appropriate files for the NonEAC version to my BlueFang server and I cannot get the UI to load correctly. All the custom icons fail to load and some even give a white background with red X. This is for the HUD as well as in the crafting menu and item icons.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just tried uploading all the necessary files to my BlueFang dedicated server and it appears as though everything loads, but the UI and the MOD's custom icons will not load. They either show nothing (crafting toolbars and item icons) or a what background with a red x stretched to the space (in the case of all the SMX UI icons).

 

Any idea why this would be occurring? Did I screw something up in the upload process? The icons appear to be on the server in the appropriate Mods folders.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I just tried uploading all the necessary files to my BlueFang dedicated server and it appears as though everything loads, but the UI and the MOD's custom icons will not load. They either show nothing (crafting toolbars and item icons) or a what background with a red x stretched to the space (in the case of all the SMX UI icons).

 

Any idea why this would be occurring? Did I screw something up in the upload process? The icons appear to be on the server in the appropriate Mods folders.

 

Custom UI and icons load from client side. Sorry custom UI images.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi guys. I have the EAC friendly version on my server, and when ever a player dies they loose their crosshair. Is there a fix for it? Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
is there a way to go back to vanilla torches?

 

You can try the following:

 

In the items.xml file, look for the following:

 

wallTorchStation

 

Then replace it with the following:

 

wallTorchPlayer

 

So, this:

 

<property name="Blockname" value="wallTorchStation"/>

 

Should read like this:

 

<property name="Blockname" value="wallTorchPlayer"/>

 

I haven't tested this, but it should do the trick.

Edited by AlienZ (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anyone had Null Ref error when going into the Quests Screen?

 

It seems to happen when you click on the Survivalist Class Training Level 3.

 

Further Info my wife has it happen it seems on other class types when in that screen.

Edited by Smudge (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

B59 BBM null refs

 

Walked out of my house on BBM B59, and immediately got flooded with NullReferenceException. RIP playing.

 

Getting it to and found it pointing to Traveling Trader Hugh? and him calling the wrong ammo type.

If I could find the XML for this would be an easy fix

Share this post


Link to post
Share on other sites

With this latest update if I just upload the whole Non-EAC BBM to my dedicated server (hosted by PingPerfect, if that matters) and then run the latest version of the same through the mod launcher... will everything work correctly?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Getting it to and found it pointing to Traveling Trader Hugh? and him calling the wrong ammo type.

If I could find the XML for this would be an easy fix

 

Same here- When seeing a Travelling Trader get flooded with NullReferenceExceptions

Share this post


Link to post
Share on other sites
Getting it to and found it pointing to Traveling Trader Hugh? and him calling the wrong ammo type.

If I could find the XML for this would be an easy fix

 

He is defined in the entityclasses.xml file. The issue seems to be near the end of the file, he is assigned 10mmBulletBandit which is commented out in the items.xml file...probably needs to be changed to 9mmBanditBullet

Share this post


Link to post
Share on other sites
You can try the following:

 

In the items.xml file, look for the following:

 

wallTorchStation

 

Then replace it with the following:

 

wallTorchPlayer

 

So, this:

 

<property name="Blockname" value="wallTorchStation"/>

 

Should read like this:

 

<property name="Blockname" value="wallTorchPlayer"/>

 

I haven't tested this, but it should do the trick.

 

Thanks! I'll give it a try.

Share this post


Link to post
Share on other sites
He is defined in the entityclasses.xml file. The issue seems to be near the end of the file, he is assigned 10mmBulletBandit which is commented out in the items.xml file...probably needs to be changed to 9mmBanditBullet

 

 

entity_class name="npcTravelingTraderHugh" extends="npcTravelingTraderTemplate">

<property name="Archetype" value="TraderHugh"/>

<property name="AIPackages" value="Human Basic, Human Ranged"/>

<property name="ItemsOnEnterGame.GameModeSurvivalSP" value="gunMP5Bandit,9mmBulletBandit" />

<property name="ItemsOnEnterGame.GameModeSurvivalMP" value="gunMP5Bandit,9mmBulletBandit" />

<property name="NPCID" value="travelingtraderric"/>

</entity_class>

 

 

 

edited out the 10mm and changed to 9mm

Share this post


Link to post
Share on other sites
entity_class name="npcTravelingTraderHugh" extends="npcTravelingTraderTemplate">

<property name="Archetype" value="TraderHugh"/>

<property name="AIPackages" value="Human Basic, Human Ranged"/>

<property name="ItemsOnEnterGame.GameModeSurvivalSP" value="gunMP5Bandit,9mmBulletBandit" />

<property name="ItemsOnEnterGame.GameModeSurvivalMP" value="gunMP5Bandit,9mmBulletBandit" />

<property name="NPCID" value="travelingtraderric"/>

</entity_class>

 

 

 

edited out the 10mm and changed to 9mm

 

The wandering traders are op, so i give them a wood club. Make them very rare spawns.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello all, Im having an issue on my server using the EAC friendly version with the fishing, when ever a player tries to go fishing they get spammed errors and have to relog. Any help fixing it would be appreciated :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

That worked

 

entity_class name="npcTravelingTraderHugh" extends="npcTravelingTraderTemplate">

<property name="Archetype" value="TraderHugh"/>

<property name="AIPackages" value="Human Basic, Human Ranged"/>

<property name="ItemsOnEnterGame.GameModeSurvivalSP" value="gunMP5Bandit,9mmBulletBandit" />

<property name="ItemsOnEnterGame.GameModeSurvivalMP" value="gunMP5Bandit,9mmBulletBandit" />

<property name="NPCID" value="travelingtraderric"/>

</entity_class>

 

 

 

edited out the 10mm and changed to 9mm

 

 

Yes can confirm this fixes it :smile-new:

 

AND to soon now just get the same issue but saying 9mm lol

Edited by Ruinous
update (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Yes can confirm this fixes it :smile-new:

 

AND to soon now just get the same issue but saying 9mm lol

 

Found it lol

Wasn't just the 10mm that was wrong.

Here is how it sould be.....

 

<entity_class name="npcTravelingTraderHugh" extends="npcTravelingTraderTemplate">

<property name="Archetype" value="TraderHugh"/>

<property name="AIPackages" value="Human Basic, Human Ranged"/>

<property name="ItemsOnEnterGame.GameModeSurvivalSP" value="gunMP5Bandit,9mmBanditBullet" />

<property name="ItemsOnEnterGame.GameModeSurvivalMP" value="gunMP5Bandit,9mmBanditBullet" />

<property name="NPCID" value="travelingtraderric"/>

</entity_class>

Share this post


Link to post
Share on other sites

was wondering if i can get some help figuring this out guys i downloaded the mod to a fresh vanilla download of game and im gettingcreate block errors when its loading the items and it isnt recognizing the file any idea wat may be wrong?

Share this post


Link to post
Share on other sites

using your mod . with it also on the server . When I open my quest log I get errors that lock up the game we re verified the files and re installed and it still does it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...