Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lordicon

Err Exception: In Load Chunk

Recommended Posts

On some player logins not all of the then console is getting hit with this message, Would I need to wipe because of this or is it something that can be fixed??? Can not say its a bug because its the A11.2 Save and not a new install.

 

2015-04-17T18:03:39 128.180 ERR EXCEPTION: In load chunk (chunkX=45 chunkZ=23):Object reference not set to an instance of an object
StackTrace:   at 361AA.10AA1 () [0x00000] in <filename unknown>:0 
 at 361AA.Read (System.IO.BinaryReader stream, UInt32 _version, Boolean _bNetworkRead) [0x00000] in <filename unknown>:0 
 at Chunk.3AAA1 (System.IO.BinaryReader 0AAAA, UInt32 1AAAA, Boolean 2AAAA) [0x00000] in <filename unknown>:0 
 at Chunk.load (System.IO.BinaryReader stream, UInt32 _version) [0x00000] in <filename unknown>:0 
 at RegionFileManager.10AA1 (System.String 0AAAA, Int64 1AAAA) [0x00000] in <filename unknown>:0 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok so I have been looking into this a bit, Seems that a lot of players that are in this area are missing part of their houses or even all of their house. I am assuming that a FULL server wipe would be the only solution for this due to no replies at all yet on this issue. Please respond soon so I know if the server needs wiped or not.

 

Thanks guys,

Lordicon

Share this post


Link to post
Share on other sites

It seems every chunk with a bugged out wood log spike ran into an exception upon load, and reverted to original state. REALLY bad... should have just reset that one block not the entire chunk.

 

I assume after seeing it once, you'll be fine, but all those chunks will be saved like that so if you didn't have a backup...

Share this post


Link to post
Share on other sites

I wiped in order to say the hell with it and fix it my way. I hate messing with screwed up chunks and there were a great deal of them.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lordicon, do you get any errors on fresh world?

 

I get these when i tested.

 

2015-04-18T12:21:36 601.851 ERR Error in TelnetClientReceive_ 109.203.114.98:54869

 

2015-04-18T12:21:36 601.851 ERR Error in TelnetClientSend_ 109.203.114.98:54869

 

2015-04-18T12:21:36 601.852 EXC Write failure

 

SocketException: An established connection was aborted by the software in your host machine.

 

 

at System.Net.Sockets.Socket.Send (System.Byte[] buf, Int32 offset, Int32 size, SocketFlags flags) [0x00000] in <filename unknown>:0

 

at System.Net.Sockets.NetworkStream.Write (System.Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 size) [0x00000] in <filename unknown>:0

Rethrow as IOException: Write failure

at System.Net.Sockets.NetworkStream.Write (System.Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 size) [0x00000] in <filename unknown>:0

 

at System.IO.Stream.WriteByte (Byte value) [0x00000] in <filename unknown>:0

 

at TelnetConnection.7AAA1 (.ThreadInfo 0AAAA) [0x00000] in <filename unknown>:0

UnityEngine.Debug:Internal_LogException(Exception, Object)

UnityEngine.Debug:LogException(Exception)

Logger:masterLogException(Exception)

Logger:Exception(Exception)

Log:Exception(Exception)

TelnetConnection:7AAA1(ThreadInfo)

ThreadManager:3AAA1(Object)

 

(Filename: Line: -1)

 

2015-04-18T12:21:36 601.852 EXC Read failure

 

SocketException: An existing connection was forcibly closed by the remote host.

 

 

at System.Net.Sockets.Socket.Receive (System.Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 size, SocketFlags flags) [0x00000] in <filename unknown>:0

 

at System.Net.Sockets.NetworkStream.Read (System.Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 size) [0x00000] in <filename unknown>:0

Rethrow as IOException: Read failure

at System.Net.Sockets.NetworkStream.Read (System.Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 size) [0x00000] in <filename unknown>:0

 

at System.IO.StreamReader.ReadBuffer () [0x00000] in <filename unknown>:0

 

at System.IO.StreamReader.ReadLine () [0x00000] in <filename unknown>:0

 

at TelnetConnection.5AAA1 (.ThreadInfo 0AAAA) [0x00000] in <filename unknown>:0

UnityEngine.Debug:Internal_LogException(Exception, Object)

UnityEngine.Debug:LogException(Exception)

Logger:masterLogException(Exception)

Logger:Exception(Exception)

Log:Exception(Exception)

TelnetConnection:5AAA1(ThreadInfo)

ThreadManager:3AAA1(Object)

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...