Jump to content

Server PM Command Disabled


FrankHoliday
 Share

Recommended Posts

Hello, I run a dedicated server with allocs, server tools, bad company, all up running and working. I have setup Gimmie and setup wallet. Whenever I enter the /gimmie or /wallet the server sends me a PM that states.... Server (PM) This command is disabled! Ask your server admin to enable it. I am an admin so it works for me. My players say it works for them but I cannot seem to figure out how to get rid of this message. Any help would be appreciated thanks !

Link to comment
Share on other sites

Look Frank, I can see there is some bad blood between you and Sylen. You are coming off quite a bit more strongly beligerent than he is, btw, and really injecting more unkindness into his response than I think is actually there. The fact is that nobody is going to be more knowledgeable and able to help than the mod author who created those commands. So why not go inquire in their thread and get their knowhow? If those commands are vanilla commands (I really have no idea sorry) then there is a standard procedure for finding the conflict.

 

Standard procedure in this support forum for people who are having issues is to uninstall all mods and then proceed from vanilla settings to see if the issue can be worked out. Then start adding the mods back in to learn the source of the conflict. At that point the person is asked to go communicate with the mod author to work out the conflict from their end.

 

This is the only course that makes sense. So it is simply being smart to send you there and ass has nothing to do with it.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...