Jump to content
creiss

[solved] Errors for the Auto-Map

Recommended Posts

Posted (edited)

Hey folks,

Running  Alpha 18.4 with 7d2d.sh here. I Updated my engine to the mentioned version and installed the "fixes". When I try to visit the web-map I get a blank page and these logs:

 

2020-07-30T12:33:45 77.703 ERR Error in Web.HandleRequest():
2020-07-30T12:33:45 77.703 EXC int AdminTools.GetUserPermissionLevel(string)
MissingMethodException: int AdminTools.GetUserPermissionLevel(string)
  at AllocsFixes.NetConnections.Servers.Web.Web.HandleRequest (System.IAsyncResult _result) [0x00070] in <c10c26e2b66c4562ba86c962b02e1f48>:0
UnityEngine.DebugLogHandler:Internal_LogException(Exception, Object)
UnityEngine.DebugLogHandler:LogException(Exception, Object)
UnityEngine.Logger:LogException(Exception, Object)
UnityEngine.Debug:LogException(Exception)
Logger:masterLogException(Exception)
Logger:Exception(Exception)
Log:Exception(Exception)
AllocsFixes.NetConnections.Servers.Web.Web:HandleRequest(IAsyncResult)
System.Net.ListenerAsyncResult:InvokeCallback(Object)
System.Threading.QueueUserWorkItemCallback:System.Threading.IThreadPoolWorkItem.ExecuteWorkItem()
System.Threading.ThreadPoolWorkQueue:Dispatch()
System.Threading._ThreadPoolWaitCallback:PerformWaitCallback()

 

I am busting my head against this. I reinstalled the entire server from CentOS to Ubuntu in hope that this fixes it to no avail. I can't make any sense out of this error and searching the forum and the 'Net all morning yielded no results. What am I doing wrong here?

-Chris.

Edited by creiss (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sounds like you installed the fixes for a19, and not a18.  What does it show for the versions?

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

You, Sir, are spot-on. I downloaded the latest version of the fixes while running on "stable" 18. Once I downloaded an older version everything is smooth again.

Sometimes the solutions can be quite simple. Thanks!

 

Solution: Be sure Server and Fix version match.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...