Jump to content
Sign in to follow this  
Tahaan

So we have writable storage now, but

Recommended Posts

Yay!

 

Build 163 adds Writeable storage.  I tested it and looks good... except that it can't be painted.  It has a different texture than the normal storage box by defaut - looks like white-washed wood.

 

I don't know why TFP decided it can't be plain wood like the other storage, but still, this is my single biggest wish list item granted.

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

You craft the "Wooden Storage/Furniture". Then put it on your belt to place it. Hold "R" to get the shapes menu. Select the "Writeable Storage Box" (it is the second one).

After placing it, aim at it and hold E, then select the Pen to edit the label.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

So I have attempted to find this feature but I can't seem to get it to work can someone tell me where I am going wrong?

Untitled.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Go make a new world. It might not be showing up correctly if you don't.

Share this post


Link to post
Share on other sites

well that would suck for dedicated servers if a new world has to be redone to get a patch update

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
24 minutes ago, GunMuse said:

well that would suck for dedicated servers if a new world has to be redone to get a patch update

well this is experimental. If you expect to not have to restart during it you're wrong xD During experimental you should be making a new world every single update, if you don't your bug reports are not usable because they might be results of using an  old world.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

We started in A19 and kept our world through the last two updates. The new blocks are working just fine in our world.

Share this post


Link to post
Share on other sites

yeah the blocks worked fine for me all i had to do was an update.  rebuilding the map for a block addition seems drastic was all.  restarting the server isn't what i was thinking he was saying.  

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, GunMuse said:

yeah the blocks worked fine for me all i had to do was an update.  rebuilding the map for a block addition seems drastic was all.  restarting the server isn't what i was thinking he was saying.  

 

the issue is the update did more than add a block. Thats why they say that for experimental (and even some stable updates of the same alpha) you should restart because bugs like thsi show up :p

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...