Jump to content
War3zuk

War3zuk Alpha 19 All In One

Recommended Posts

4 hours ago, War3zuk said:

Lmao Thats why I was confused I thought you meant actual containers... lol... Ok thanks for the info

Pics are worth a thousand words :-).    I managed to get it figured out on my own,  in the windows.xml I moved line 166 upto 153 and removed the visible= tag off of it and it appears to be working now, not sure if thats 100% the correct way but it works for me 🙂...

 

Thanks...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
On 8/20/2020 at 6:01 AM, War3zuk said:

 

Use Random World Gen as its working fine with all the custom stuff...

Ok .. War3zuk .. you say the prefab list works on RWG .. but not all of the prefabs do .. OR .. did they get removed?? Like the special traders that are underground .. the only 1 that I can find is Trader Joel Brick House and all the others are the Standard Ones .. and several .. "structures" .. went from reinforced concrete or concrete .. to wood structures but with the same texture as before.

It would be Great if you would just do a Map that isn't 90% cities ... Instead of Lots and Mega ... use Many and Large.  Many because of the lag issues that your current map causes.

 

Thank you .. Have a Great weekend and Take Care ... the Old Gamer .. 😌

Edited by gpcstargate (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

RWG stands for Randon World Gen... Meaning its Random... The game still gets to decide what goes were which is why it works well cos if it was how you said it it woldnt be Random would it lol.. & the Lag is to do with YOUR hardware NOT the MOD... The Mod doesnt alter the game itself it just adds new items.. Plus you need to be on B180 stable as they fixed lots of issues with Lag, Some older prefabs cause low fps due to old textures but given that theres thousands of files I can only Fix or remove them when mentioned which ive done constantly with every patch..

 

Edited & updated all Patch notes to Current version which is v3.8 Final for stable alpha 19 b180

Edited by War3zuk (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, War3zuk said:

RWG stands for Randon World Gen... Meaning its Random... The game still gets to decide what goes were which is why it works well cos if it was how you said it it woldnt be Random would it lol.. & the Lag is to do with YOUR hardware NOT the MOD... The Mod doesnt alter the game itself it just adds new items.. Plus you need to be on B180 stable as they fixed lots of issues with Lag, Some older prefabs cause low fps due to old textures but given that theres thousands of files I can only Fix or remove them when mentioned which ive done constantly with every patch..

 

Edited & updated all Patch notes to Current version which is v3.8 Final for stable alpha 19 b180

Small issue with last comment about hardware .. 64ram _ GTX 2070 _ 4 ssd harddrives and i7-9700k cpu and drivers are always kept to date. 

AND .. I just updated to your latest version v 3.8

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can the Max Zombies / Animals Settings modlet by KhaineGB be included into this mod?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

I have my own settings so not sure why you would need too but to test just stick his modlet in the mods folder then have console up to see if you get any issues which you shouldnt assuming you rename Khaines folder if its name is before mine...

 

Massive hardware has nothing to do with it, In fect the higher up the spectrum you go the more problematic the game is likely to become.. In other words a Medium Potato PC is more likely to run the game smoother than your made up one you just posted...

Edited by War3zuk (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 minutes ago, War3zuk said:

I have my own settings so not sure why you would need too but to test just stick his modlet in the mods folder then have console up to see if you get any issues which you shouldnt assuming you rename Khaines folder if its name is before mine...

 

Massive hardware has nothing to do with it, In fect the higher up the spectrum you go the more problematic the game is likely to become.. In other words a Medium Potato PC is more likely to run the game smoother than your made up one you just posted...

this, this really is true, unfortunately, i have a laptop, with i7-6700, 16 gigs RAM and 960M graphics, and my game (on last stable build, not before) runs smoother than my friends is...and he has a desktop with 24gigs RAM, 1060 nvidia graphics and I dont exactly remeber what CPU but a lot better than mine...the game is in alpha, it does not have anything to do with mods, at least not with this one

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, War3zuk said:

I have my own settings so not sure why you would need too but to test just stick his modlet in the mods folder then have console up to see if you get any issues which you shouldnt assuming you rename Khaines folder if its name is before mine...

His mod is loaded before yours but for some reason the options don't show up in the main menu. Can I manually combine your windows.xml and his? Is there a guide to do that somewhere?

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 minutes ago, bida2 said:

His mod is loaded before yours but for some reason the options don't show up in the main menu. Can I manually combine your windows.xml and his? Is there a guide to do that somewhere?

just rename war3zuk mods folder name to something like AAWar3zuk-Alpha-19-Stable-AIO-master, then it will load first

Share this post


Link to post
Share on other sites

I mean... considering I have 4 SSD's, 32GB RAM, 10700K and a 2070 Super in a LAPTOP, I wouldn't say those specs are "made up."

Come on War... calm it down mate.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
2 hours ago, War3zuk said:

I have my own settings so not sure why you would need too but to test just stick his modlet in the mods folder then have console up to see if you get any issues which you shouldnt assuming you rename Khaines folder if its name is before mine...

 

Massive hardware has nothing to do with it, In fect the higher up the spectrum you go the more problematic the game is likely to become.. In other words a Medium Potato PC is more likely to run the game smoother than your made up one you just posted...

To your false statement of MADE UP:

 

Notmadeup.thumb.jpg.2d8bf25dcc951a23428433d02844e477.jpg

 

That is all I will say to you .. Have a good one.

Edited by gpcstargate (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, appenius said:

just rename war3zuk mods folder name to something like AAWar3zuk-Alpha-19-Stable-AIO-master, then it will load first

Did that, options for max zombies / animals are still not appearing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I Already unlocked all pack mule but not worked still 30 slots if more than 30 getting heavy & slow

 

spacer.png

 

spacer.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh come on !! Have you read his convo from the start lol.... Annoying much... Packmule question read the info you got at the start as thats what its there for :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 minutes ago, War3zuk said:

Oh come on !! Have you read his convo from the start lol.... Annoying much... Packmule question read the info you got at the start as thats what its there for :)

That not understand clear read, no issued on vanilla or other mod games

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey, quick question - does this mod change the way Screamers work or is it an Alpha 19 change? Right now, a Screamer does it's "horde call" special scream and the horde either comes after a solid minute or two or it doesn't come at all.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Hallo Leute

 

 

Mein Englisch ist nicht so gut, also Google Übersetzer, sorry.

Ich habe das folgende Problem, wenn ich den Mod War3zuk über den Mod Launcher starte und im Menü zum neuen Spiel gehe und die Karte (War3zukAIOAlpha19) spielen möchte, alles auswähle und loslegen möchte.

 

Wenn das Laden beendet ist, erscheint der Charakter auf der Karte und ich möchte loslaufen, aber bevor ich das Spiel starten kann, friert es kurz ein und schreibt das Spiel, und ich komme zum Desktop, nichts ohne eine Fehlermeldung.

 

Selbst wenn ich die Grafik auf niedrig stelle, gibt es ein kleines Einfrieren und es wirft mich kurz nachdem ich das Spiel starten kann raus.

Dies ist nur beim Mod der Fall, alle anderen funktionieren gut.

 

Edit: If I make a genmap, the mod runs with another map, it must be because of the map?

Otherwise all other mods run even on ultra settings for me.

Intel I5 3.8 GHz
Geforce gtx1080

 

Kann mir jemand helfen was die Ursache ist ...

Vielen Dank und Entschuldigung für den Google Übersetzer.

Edited by mundfaul
Text edit (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I havent changed Behavior within the game itself, Ive only built upon what is there.. So the screamers id have to say is Vanilla...

 

Ich habe die rwgmixer-Datei neu erstellt, damit die Leute Random Gen im Spiel verwenden können, was viel besser ist. Diese benutzerdefinierte Karte wurde in Alpha 19 B157 so technisch veraltet, dass alle benutzerdefinierten Karten erhalten werden, weshalb ich versuche, mich von ihnen fernzuhalten .. Also Yeah Gen eine neue Welt mit Random Gen .. Wenn du FPS bekommst, ist es wahrscheinlich eine zwielichtige vorgefertigte Textur, wie alle, die das im Spiel bekommen

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Quote

My English is not that good, also google translate, sorry.

I have the problem when I start the Mod War3zuk via the Mod Launcher and go to the new game in the menu and play the map (War3zukAIOAlpha19), select everything and get started.

 

When the loading is the character is on the map and I want to run, but before I can start the game it freezes briefly and writes the game and I get to the desktop, nothing without an error message.

 

Even if I set the graphics to the setting, there is a small freeze and I go out briefly and briefly I can start the game.

This is only the case with the mod.

 

Edit: If I do a genmap, the mod runs with another map, does it have to be because of the map?

Otherwise all the other mods even run with ultra settings for me.

Intel I5 3.8 GHz
Geforce GTX1080

 

Can someone help me what the cause is ...

Thank you and sorry for the google translate.

Ok no idea why it is in German in the post above but sorry, something went wrong.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Your New update out (Today v 4.1) something might be wrong within your settings because My Game Just Crashed .. I have Never had 7d2d to crash in all the years playing it (maybe bad textures or Lag, but never a crash) .. Just a heads up.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

War3zuk .. Question .. There was an update on Launcher today .. but version number didn't change .. still show v 4.1 .. Was there a fix or something ???

Something happened with 4.1 I went into game today and most of the map looks like this .. your game map. Not everywhere .. but a good part of it.

7_Days_to_Die_Screenshot_2020_08.27_-_12_47_20_64.png

Edited by gpcstargate
Added Pictures (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

For the truck elevator, is this server side only or do clients need to install as well?

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 8/26/2020 at 6:57 PM, gpcstargate said:

Your New update out (Today v 4.1) something might be wrong within your settings because My Game Just Crashed .. I have Never had 7d2d to crash in all the years playing it (maybe bad textures or Lag, but never a crash) .. Just a heads up.

Ive had 5 fatal crashes in vanilla on stable 19... so your lucky with just the 1...

 

Overhauls require everyone to have the files... which has always been the case... hopefully this will change at some point...

On 8/27/2020 at 5:10 PM, gpcstargate said:

War3zuk .. Question .. There was an update on Launcher today .. but version number didn't change .. still show v 4.1 .. Was there a fix or something ???

Something happened with 4.1 I went into game today and most of the map looks like this .. your game map. Not everywhere .. but a good part of it.

7_Days_to_Die_Screenshot_2020_08.27_-_12_47_20_64.png

 

That ONLY happens when you try to Gen a custom map over the top of a custom map without removing the processed files first.. Or your running a dedi & you copied over the unmodified custom map over the top of your original both easy mistakes to make but lots have... Nothing to do with the mod....all user mistakes...

 

FYI or anyone elses, If using a custom map of any kind you MUST remove the 3 files that say processed in their name... before attempting to create the map again... Also FYI or others if on a dedi once you have your files installed your best off leaving out the world folder if copying updated files as you can end up with 2 processed maps ontop of each other..

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Good Day War3zuk,

Thank you for making a New Map for your v 4.2 .. It looks much better and I think it should give less issues to players with lower end systems ..

 

Just started a New reloaded game today (uninstalled old and started with a fresh upload) .. if anything comes up, I will let you know.

 

Have a Good week and Take Care ... the Old Gamer .. 😌

 

 And this is on v 4.3 Map is better .. But No trader ( 1 trader = Bob and 4 = zombie Rekt) on half of the map and there are about 26+ small towns that are exactly the same .. just layed out a bit differently.

 

7_Days_to_Die_Screenshot_2020_08.31_-_16_35_41_09.png

Edited by gpcstargate
Correction .. (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...