Jump to content
KhaineGB

Khaine's A19 Modlets! (Bigger backpacks, backpack buttons, HP bars, etc)

Recommended Posts

11 hours ago, Wulfwise said:

I accept I'm probably doing something wrong .. but ... I just can't get the Lockable Backpack buttons to work >.<

I copied the folder KHA19-LockableInvSlots to the appropriate mods directory in 7dtd, reloaded the game and sadly the slots I have my load out fail to be protected.

Any help would be appreciated :)

 

I have removed all mods and still get this:
image.png.c4b117e1bfe2272b3b2ff31871b768e8.png

Had the same problem in a game with a friend that also runs the mod.  His had all the buttons, TFP and KhainGB's showing and mine had the TFP buttons but overlap like your's and no matter what we tried we couldn't get the slots to lock.  When I tried solo everything worked fine and that's how we figured out that he needed to check his mod folder.  Turned out that he still had the original button mod in place as well as the one adding back the ability to lock slots.  This caused a conflict between them on both our machines making nothing work properly for button or locking.

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, fellox said:

lol what do you think that 0 and > mean there? 

 

Hi fellox

 

It is used to block objects (slots) that you do not want to be passed to the storage chests.
Press the> to put how many items you do not want to go to the boxes.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

@Felox, I know that .... doesn't matter what the number in the box is ... they aren't protected.
The picture was just to show what I'm seeing even after the modlet was removed.

 

@Zarzthor Ahhh .... that may explain it. I've cleaned my Mods directory ... but wife hasn't. We just started a new game so I'll try again.

Thank you :)

Edited by Wulfwise (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry for the delay, was setting up the new machine.

Looks like you may have conflicting mods, but seems like you worked that out already. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Only done a very quick test as i'm STILL setting up my new machine (god I hate reinstalling software).

But modlets all seem good for b178. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sadly. I'm still unable to get it to work ... I am the only one on the server with the mod and it's the only mod I'm running.

 

I must be doing something basic wrong ... I just can't work out what 😖

Share this post


Link to post
Share on other sites

I would 100% nuke the mods folder on BOTH machines.

And then add it, make sure it works, then start adding back anything else until it doesn't work anymore

But the mod works fine locally on both laptops (new one i'm still setting up and the old one).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nuked the mods folder on all machines ... including the server


image.png.8c224bad92bcbfd018dba23289d8c9d5.png
 

The above is what I see when I open a box in game ... with no mods on any machine ... Is this helpful in trying identify the problem?

As a side note the mod was working perfectly until patch to 177 :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

WHich mod are you using?

Because if you're using the backpack buttons one...

1) I posted and said it wouldn't be updated because b177 includes it as default.

2) I have since updated it (think it was yesterday) to move the icons around a bit.

The lockable slots on it's own works absolutely fine for me at 900p resolution. If you're using a resolution lower than that, not much I can do.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you for taking the time to try and help :)

I was useing BP1 until you posted that it was no longer needed after 177 ... I had changed to Lockable Slots

I downloaded the new LS you put up and nuked my Mods directory before installing it ... sadly it still fails to function.

 

I am running in 1080

 

I guess I'll have to wait until A20 to get your very useful mod :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you been testing on a single player game too - or only on multi player?

 

If not, start a new single player save game on navezgane. If it is working then, it's most likely a server problem. If it's on the server only, check the server log files if the right version is loading up.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@q123, thanks for the response ... I tried that and in single player it works perfectly.

 

Any idea what we need to do to get the server to respond properly?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry, I'm not a server expert, so I'm just guessing ;)

Check the server log files and compare the version number - is it really the same as the clients (did the update work correctly)? Some people reported they had done the update in a seperate folder - so they had 2 installs later, one old and one was new. Something like this...

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 6/29/2020 at 2:59 PM, KhaineGB said:

Backpack Buttons V2 - As above, but the added buttons use icons already in the game rather than custom ones provided by me, therefore better for servers. - NO LONGER REQUIRED AS OF B177.

 


Actually, I PREFER your backpack buttons over the ones currently added to the game.  LOL
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

A bunch don't seem to have ModInfo.xml - copy/pasted from one that did:

2020-08-08T09:59:47 5.918 INF [MODS] Trying to load from folder: khaines-modlets-a19-master-KHA18-BackpackButtonsV2
2020-08-08T09:59:47 5.918 WRN [MODS] Folder khaines-modlets-a19-master-KHA18-BackpackButtonsV2 does not contain a ModInfo.xml, ignoring
2020-08-08T09:59:47 5.918 WRN [MODS] Failed loading mod from folder: khaines-modlets-a19-master-KHA18-BackpackButtonsV2
2020-08-08T09:59:47 5.918 INF [MODS] Trying to load from folder: khaines-modlets-a19-master-KHA19-12CraftQueue
2020-08-08T09:59:47 5.918 WRN [MODS] Folder khaines-modlets-a19-master-KHA19-12CraftQueue does not contain a ModInfo.xml, ignoring
2020-08-08T09:59:47 5.918 WRN [MODS] Failed loading mod from folder: khaines-modlets-a19-master-KHA19-12CraftQueue
2020-08-08T09:59:47 5.918 INF [MODS] Trying to load from folder: khaines-modlets-a19-master-KHA19-3SlotForge
2020-08-08T09:59:47 5.918 WRN [MODS] Folder khaines-modlets-a19-master-KHA19-3SlotForge does not contain a ModInfo.xml, ignoring
2020-08-08T09:59:47 5.918 WRN [MODS] Failed loading mod from folder: khaines-modlets-a19-master-KHA19-3SlotForge
2020-08-08T09:59:47 5.918 INF [MODS] Trying to load from folder: khaines-modlets-a19-master-KHA19-96BBMFW
2020-08-08T09:59:47 5.918 WRN [MODS] Folder khaines-modlets-a19-master-KHA19-96BBMFW does not contain a ModInfo.xml, ignoring
2020-08-08T09:59:47 5.918 WRN [MODS] Failed loading mod from folder: khaines-modlets-a19-master-KHA19-96BBMFW
2020-08-08T09:59:47 5.918 INF [MODS] Trying to load from folder: khaines-modlets-a19-master-KHA19-BiggerBloodmoon
2020-08-08T09:59:47 5.918 WRN [MODS] Folder khaines-modlets-a19-master-KHA19-BiggerBloodmoon does not contain a ModInfo.xml, ignoring
2020-08-08T09:59:47 5.918 WRN [MODS] Failed loading mod from folder: khaines-modlets-a19-master-KHA19-BiggerBloodmoon
2020-08-08T09:59:47 5.918 INF [MODS] Trying to load from folder: khaines-modlets-a19-master-KHA19-LockableInvSlots
2020-08-08T09:59:47 5.918 WRN [MODS] Folder khaines-modlets-a19-master-KHA19-LockableInvSlots does not contain a ModInfo.xml, ignoring
2020-08-08T09:59:47 5.918 WRN [MODS] Failed loading mod from folder: khaines-modlets-a19-master-KHA19-LockableInvSlots
2020-08-08T09:59:47 5.918 INF [MODS] Trying to load from folder: khaines-modlets-a19-master-KHA19-LogSpikes
2020-08-08T09:59:47 5.918 WRN [MODS] Folder khaines-modlets-a19-master-KHA19-LogSpikes does not contain a ModInfo.xml, ignoring
2020-08-08T09:59:47 5.918 WRN [MODS] Failed loading mod from folder: khaines-modlets-a19-master-KHA19-LogSpikes
2020-08-08T09:59:47 5.918 INF [MODS] Trying to load from folder: khaines-modlets-a19-master-KHA19-SteelAmmo
2020-08-08T09:59:47 5.918 WRN [MODS] Folder khaines-modlets-a19-master-KHA19-SteelAmmo does not contain a ModInfo.xml, ignoring
2020-08-08T09:59:47 5.918 WRN [MODS] Failed loading mod from folder: khaines-modlets-a19-master-KHA19-SteelAmmo

Share this post


Link to post
Share on other sites

@cadamier - You are copying the wrong folders into the mods folder. As of your post, you wanna click on the one with the name saying master and see another folder 

thats the one u want in the modlets as an example the one for log spikes is KHA19-LogSpikes

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
26 minutes ago, AmethystLainey said:

@cadamier - You are copying the wrong folders into the mods folder. As of your post, you wanna click on the one with the name saying master and see another folder 

thats the one u want in the modlets as an example the one for log spikes is KHA19-LogSpikes

 

OPPS! lol

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 hours ago, doomdiva said:


Actually, I PREFER your backpack buttons over the ones currently added to the game.  LOL
 

I've seen a few folks say that, which is why I decided to update the first mod :) I need to go edit the description

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Good day. :)
I have a problem with the 96 Slot Backpack... Since 2 Days the backpack are so small, i can't read it good:MiniInventory.thumb.jpg.0098515d4bd19285b8d33162d4826af0.jpg

 

Why is this so, and how can i get the backpack back to normal size?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I... have absolutely no idea. I didnt mess with the craft window or anything and yet it's scaled.

I'd have a look at the UI options in Video. Looks like you have some scaling issues.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Thanks for your modlets, KhaineGB. I'm using 3 Slot Forge, 12 Slot Crafting Queue, Backpack Buttons V2, Pickup Plants, Max Animals/Zombies and Claim Blocks, Bigger Bloodmoons and Zombie Stutter Stop

P.s. My friend don't like 12 Slot Crafting Queue. Also Zombie Stutter Stop causes lags because of max zombies is 64

Edited by beware14 (see edit history)
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...