Jump to content
Sign in to follow this  
voxlltv

[HELP] Horde Night / Blood Moon not working

Recommended Posts

Posted (edited)

So it's day 252. I'm running a private/dedicated server on a Windows machine. I have restarted the server. Should definitely be a Horde night. But the letters at the top never turned red. Then it got to night and no zombies ever came out.

 

What happened? What do I need to do to fix Horde night?

 

Here are my logs:

https://pastebin.com/K3jmw36r

 

Edited by voxlltv (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Updated to include my logs. Also Note: I've been playing around with the settime command and I was just told setting the time can mess up Horde night.

Edited by voxlltv (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

  1. 2020-04-01T11:53:17 28.670 INF BloodMoon SetDay: day 252, last day 245, freq 7, range 0
  2. 2020-04-01T11:53:17 28.675 INF BloodMoon SetDay: day 257, last day 250, freq 7, range 0

Wait until 257, and see if it happens then. This is most likely a result of screwing with settime, and you may need to wipe the save to fix it.

 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...