Jump to content

A19/A18 CreaturePacks - A community entity project


xyth

Recommended Posts

Yeah, maybe edit out that massive wall of txt. Lol. Easier to link to the log or just attach the file here directly.

 

I'm gonna grab the Zed and Human packs from Git and try and load them up.

Link to comment
Share on other sites

Posted (edited)

Where are you two getting the files?  My local copys of the mods you loaded are fine.  Maybe the nexus or repo copies are bad.  I pushed a new copy of all 5 files you loaded to my repo, so resync with the launcher once that syncs up, or download directly from my repo and let me know if it fixes it.  Your copy isn't loading the zombie bundles for some reason.

 

Edited by xyth (see edit history)
Link to comment
Share on other sites

On 5/9/2021 at 6:54 AM, xyth said:

Where are you two getting the files?  My local copy's of the mods you loaded are fine.  Maybe the nexus or repo copies are bad.  I pushed a new copy of all 5 files you loaded to my repo, so resync with the launcher once that syncs up, or download directly from my repo and let me know if it fixes it.  Your copy isn't loading the zombie bundles for some reason.

 

 creature pack in here https://7daystodiemods.com/creature-pack-a-community-entity-project/  and I installed creature pack here  https://yehonal.github.io/DownGit/#/home?url=https:%2F%2Fgithub.com%2F7D2D%2FA19Mods%2Ftree%2Fmaster%2F0-CreaturePackHumans

On 5/9/2021 at 6:54 AM, xyth said:

Where are you two getting the files?  My local copys of the mods you loaded are fine.  Maybe the nexus or repo copies are bad.  I pushed a new copy of all 5 files you loaded to my repo, so resync with the launcher once that syncs up, or download directly from my repo and let me know if it fixes it.  Your copy isn't loading the zombie bundles for some reason.

 

is this link when you repo the mods ? https://github.com/7D2D/A19Mods ?

Link to comment
Share on other sites

Yes, I uploaded a refreshed version of all 5 mods you loaded and dont get any errors.  I think there was an error with the whiteclown in your version

 

 

Link to comment
Share on other sites

On 5/10/2021 at 11:43 PM, xyth said:

Yes, I uploaded a refreshed version of all 5 mods you loaded and dont get any errors.  I think there was an error with the whiteclown in your version

 

 

Where did you get AvatarZombie01Controller, can you tell me?  

Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, xyth said:

Rip it from the game using UTinyRipper.

How can I add my own actions to my model? Use the zombie controller to add your own bones, it seems it can't be displayed.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

We used the creature packs on my server last fall and I wanted to load them up in my latest world, but I'm getting an error. This is a 19.3 dedicated server with no other mods running (it usually does have a few of my own modlets, but I disabled them for now).

 

https://pastebin.com/NdseA9yh

 

The first error appears to reference DMT. Do I need to install that toolkit? I may have misread the opening post of this thread.

 

2021-06-14T20:52:44 0.751 WRN Unknown element found: DMT (file f:/7D2DServera19.3/7DaysToDieServer_Data/../Mods\2-CharacterEffectsPack/ModInfo.xml, line 10)

 

Then later there's this:

 

2021-06-14T20:52:50 6.770 WRN XML patch for "blocks.xml" from mod "2-CharacterEffectsPack" did not apply: <set xpath="/blocks/block[@name='ConfigFeatureBlock']/property[@class='AdvancedZombieFeatures']/property[@name='RandomWalk']/@value"

 

Now, I'm only including the CharacterEffectsPack because of the big orange text from the first post. Being proactive and whatnot. Ought I to just leave it off?

 

Link to comment
Share on other sites

warnings are nothing to worry about.  Thats because the effects pack is designed to work on the creature pack with or without the NPCpacks

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Hi Guys, currently using Creature pack and Zombie pack... love them. Everything seems work fine but about week into game (level 8 maybe?) and not seen any spiders yet? Are they random placed so maybe not come across their spawn area or do they only appear after my character reaches certain level?  

Link to comment
Share on other sites

Spiders are in the 0-creaturepackAnimals mod.  Is that loaded?  If so, spiders should spawn at any level in the desert, forest, or wasteland.

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, xyth said:

Spiders are in the 0-creaturepackAnimals mod.  Is that loaded?  If so, spiders should spawn at any level in the desert, forest, or wasteland.

Yup using that one... no sign of any spiders yet though?

Link to comment
Share on other sites

Could just be randomness, could be the mod isnt loading., could be another mod is editing the entity groups.    Hard to say without more information or logs.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...