Jump to content
Sign in to follow this  
Mayic

Farming Expansion 1.1

Recommended Posts

This modlet looks fantastic. Is it compatible with 17.2 and Farmlife V2? Thanks in advance.

Share this post


Link to post
Share on other sites

There seems to be a Bug with planting Grapes ...

Did so that on 2 different Spots and every Time they grow they go invisible with no collision... and the Server says: ERR Block on Position xx,xx,xx with name `Vineyard Grape Tree´schould be a parent but is not!

and you can´t plant any new Grapes on the spot, but still other plants.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I need a bit of help, Im planting the apple and the nut trees but they don't revert to seedlings after. Is this how it is supposed to be? am I doing something wrong when I harvest?

Share this post


Link to post
Share on other sites
There seems to be a Bug with planting Grapes ...

Did so that on 2 different Spots and every Time they grow they go invisible with no collision... and the Server says: ERR Block on Position xx,xx,xx with name `Vineyard Grape Tree´schould be a parent but is not!

and you can´t plant any new Grapes on the spot, but still other plants.

 

Get same disappearing grape vines, didn't notice any errors.

Planted tonnes - 30 per row - 3 rows of grapes... 2 of the rows disappeared; IE: No grape vines to be seen. Even replaced the ground and where grass grows it says 'grape vine' but when destroyed it returns grass...

Seemed like if you plant +40 of everything you start getting lag too.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello all!

Just a question. I want this mod so BAD! Is it working pretty good with the latest build of A17? I don't want to mess up anything as I'm new to modding this game. So far the mods I've installed have worked well, but I only have like 3. I want to make sure I don't mess up my game. Thanks in advance!

Share this post


Link to post
Share on other sites

thank you so much for the farming-stuff. well in fact of a borreliose-infection i can´t play everytime games with adrenaline, cause i´m getting sick from that. now i have my little own building and farming-world and when my husband comes home, we are turning on the zombies.

 

you don´t know how happy i was, cause 7D2D without zombies and with that farming stuff was exactly that what i wanted and i needed.

 

i hope the game-builders will make water working again soon, cause i want to make a nice farm with lake (also with the summerset-npc <3) and i hope they fit in more clean textures, cause a village of hope is everytime nice in a postapocalyptic world.

 

thank you both (stasis78 and mayic) so much <3.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mayic? Is there a list of all the foods and ingredients you can make?

 

Juhu Cadamier,

 

for me it´s always helpful to have a look at this site https://farmlifemod.net/?cat=21 (well but i´m more like: see what i can cook in my cooking studio today?) And i found this on steam as a helpful list: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1699827750 (but i´m not sure if it´s up to date and including everything).

 

Hope i was able to help you a bit <3

 

Farm for live and have fun <3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

 

Thanks for you´r work, my friend and i like to play with this modlet in Multiplayer, but when i connect to him i always get red letters but he is online, can someone help us?

 

we play A18 singleplayer is it working

Share this post


Link to post
Share on other sites

XML Patch for "blocks.xml" from mod "Farming" did not apply: <append xpath="/blocks/block[@name=terrFertileFarmland]"

I presume that this should be changed to something? Like maybe the farm plot 1590 we have to make now?

UPDATE: YUP! But not sure if its working lol

 

XML Patch for "loot.xml" from mod "Farming" did not apply: <insertBefore xpath="/lootcontainers/lootgroup[@name=questChallenge]"

XML loader: Loading and parsing 'loot.xml' failed

Exception: lootgroup 'fryingpan' does not exist or has not been defined before being referenced by lootcontiner/lootgroup id=5'

 

This one I'm lost :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Well I can't get the icons to display in the inventory, even though all the names look right... Help?

EDIT: Opps - forgot to mention that the seeds - when planted do show up...

Edited by Cadamier (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

In the loot.xml find any place it says "questChallenge" and change it to "groupQuestChallenge". That should fix that bit.

 

And about the icons, you need to move them as the folder structure changed in A18. Instead of Mods/YourModName/ItemIcons, it's now Mods/YourModName/UIAtlases/ItemIconAtlas. So make the new folders and move the icons in and it should work. Check here if you need more info on this.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...