Jump to content

Satoricle

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Satoricle

  • Rank
    Refugee
  1. Currently playing Alpha 19.4 (b7) with Darkness Falls on mod launcher. Not sure if this is a known bug or if its been fixed in a newer version, but I just combined a tier 80 completely broken robotic sledge (had 5 mods in it still) with a tier 71 crafted robotic sledge (full durability I think) in the laser workbench in order to repair it and my character level suddenly jumped from lvl 130 to lvl 250. 2021-06-20T00:24:55 20383.256 INF Time: 273.32m FPS: 42.21 Heap: 6169.9MB Max: 6169.9MB Chunks: 486 CGO: 278 Ply: 1 Zom: 14 Ent: 60 (421) Items: 57 CO: 8 RSS: 7782.7MB 2021-06-20T00:25
  2. I had been playing for ~50 or so in game days without changing any windows defender settings before it happened which is a bit strange. I did change the windows firewall settings during my troubleshooting to allow 7daystodie for both public and private (before, the public column was checked but private was not). I'm not sure if that is enough or do I need to change any other settings in windows defender? I don't have any other anti-virus.
  3. I showed the server owner your response and I was able to get on after he deleted all the files including the .map file as well as deleting my steam ID entry on the players.xml file. Thanks for the help!
  4. Summary: Was playing on a dedicated server one of my friends set up on and off for several weeks. The last time I was able to get on, both me and my brother who were connected to the server had a strange issue where our pings started skyrocketing to 20,000-30,000. When we disconnected and tried reconnecting, we were met with a nullreferenceexception error that appeared when we tried to join the server after connected (hence getting stuck on the "creating player" screen). No players I know of other than me and my brother are having this issue with this server. Pastebin for the
×
×
  • Create New...