Jump to content

Vex

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Vex

  • Rank
    Refugee
  1. Adjusted the settings, though oddly 'occlusion' is locked as 'On' and will not let me change it. Can't test it out much until my next game session but hopefully this fixes it, and the game doesn't look too bad. I genuinely though my new PC could handle higher graphics :|
  2. Damn really?! I've had this computer almost a year now and it was running fine before.. it's possible I accidentally cranked up the graphics adjusting stuff down the line though. If the answer is really that simple I'll be so happy. Will adjust them and give it a try next play session then let you know, thanks!
  3. Hey guys! So this issue has been plaguing my game for months now, I've tried a fresh reinstall etc to no avail. It kind of comes and goes and can vary in severity, but for the most part my game becomes unplayable if I'm not indoors away from windows or staring at the sky/a wall and it gets worse with rain or snow. It's only outside that my game slows down to an absolute disorienting crawl, and while I'm not sure if it's related I also some times get randomly booted from the game out of nowhere. Here is one of a few logs (wasn't sure which one to use) from the last time I played when it was at its worst: https://pastebin.com/FDw8EUGR Here is a video I took of my gameplay that same night to show the friend I was playing with how bad it was: https://vimeo.com/409079106 Thanks!
  4. I stand corrected, I was using SMX UI from a previous game/server ages ago. I'll try removing it!
  5. Hey! Sorry I'm very new, where can I find the read me post? And no I'm not using any mods.
  6. So neither myself nor my tech-savvy friend can figure out why 7DTD is suddenly a hot mess on my end. We hadn't played in a handful of months but recently picked it back up again, and without having changed anything since I've got these new issues I'd never had before and can barely run the game. Firstly every time I boot it up I have this log hanging over the top half of the window: It's hard to see but the error messages are: Failed initializing window group options Video Object reference not set to an instance of an object The first one I presume is why I also have no access to my video options! If I try to access them on the home screen everything but the background disappears and I have to force close the game. If I try while playing, pretty much nothing happens it just closes the menu altogether. Last and most problematic of all is the fact that for some reason about an hour in my game just tanks, and unless I'm indoors or staring at the sky/a wall the lag makes it virtually unplayable. I have of course tried a fresh install, to no avail. Hoping someone can shed some light on what's causing these and more importantly how I can go about fixing them to enjoy this game again!
×
×
  • Create New...