Jump to content

Kazzad2053

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

Community Reputation

0 Neutral

About Kazzad2053

  • Rank
    Refugee
  1. Add: Updated back to 18.4 b4 Updated video driver for my GTX 1070 Lowered video settings to medium from Ultra Issue persists
  2. https://pastebin.com/2Dz0FCJe When I open world editor and try to create a RWG, I receive the generic "NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object" error. If i use the Random Gen Previewer, I can create a map and view it in the low res modeler. After which, I can open that world in single player with or without mods installed. When i attempt to open the same world in the world editor, it stops at "building environment". I can hear game sounds, and enter console commands, but I cannot load into an interactable game. I have attempted to teleport to random coordinates, but that fails telling me I have set an invalid X axis. To be clear, this only occurs with world editor. POI editor works fine. I can join any single player game and join the RWG world in single player without issue I have done a full uninstall, deleted the entire 7 days directory from Steamapps. This occurs even when I remove all mods and custom POIs I can join servers on 18.3 and 18.4. I attempted to roll back my install to earlier versions of 18.3 and the issue still occurs. I have validated the files as well without success. I haven't found any threads about building environment that deal with world editor and that are newer than 2018. I'm just trying to add some custom POIs to a RWG and eventually upload that to a server for my friends and I, but this issue has defeated my troubleshooting so far
×
×
  • Create New...