Jump to content

Lewd

Members
  • Posts

    14
  • Joined

Lewd's Achievements

Refugee

Refugee (1/15)

0

Reputation

  1. Khaine, discovered a new issue. With the change to the batteries, the battery bank generators don't appear to work any more. Pulled the batts, picked up the gennie, replaced everything, still not working.
  2. So, Khaine, something really weird is happening with 2.04 for me... I can't continue a game or access the Video options. My base game is perfectly fine and updated to 17.2. My git download appears to be at 100%. Here's the pastebin: https://pastebin.com/WYgn4euy ---Update--- A 100% uninstall and reinstall of the game copy and mod fixed the issue. I logged back in to trees growing in the middle of my base, so there's that.
  3. If you are using the ModLauncher, just click the Refresh Mods Automatically check box, then pre-sync and start your game. That should bring you up to date.
  4. @Old Gamer: Yeah, actually that one was the only one. GeForce Experience is so slow to update that I just never sat with it. Changed a bunch of settings so that shouldn't be an issue anymore.
  5. That is definitely occurring around the electrical wires, so I'm glad to know that is what that is. That one pops up a lot, so good to know what I'm seeing. It also occurs occasionally around painted surfaces, That was my guess, too. Looked like cpp doing its thing. I will give that a go. GeForce has been yelling at me to update anyway. I've been ignoring it. And surprise, the game is sneaky like that. Not sure it will help you any, knowing, but now you know. Thanks, Khaine! I'll let you know how that goes. ---Update--- Three hours, no crash. Good call, Khaine!
  6. Since rolling to the newest version, I've been getting more game crashes. Next time it happens I'll pull a log and share, but thought I would put that out there. ---Update--- Log from the last crash. Looks like there are some allocation issues, but I don't know if that is the cause. https://pastebin.com/DrHp4QYE
  7. Well, ya see, I have bad aim at 3am... Thank you. I will look for that. Yeah, I JUST missed most of them as my last few Zs were big nasties and they were in weird places. By the time I'd finished them, loot containers were just disappearing. Bless you, NPP, for making that change super easy.
  8. Okay, I actually have a question for everyone, and not really just Khaine. Is there a way to extend the amount of time the zombie loot bags stay in the world? Just got through 28th day horde and 200+ dead zombies later, the loot bags disappear before I can get to them.
  9. The recipe requires mechanic. But you can wrench the tires on the ground to get wheels. They are also in cars and pass-n-gas crates.
  10. It's all good. Think I got them figured out. Again, thanks for putting them in. Farm management was becoming difficult with the water demands.
  11. Yeah, I figured out my problem with the rain catchers. Just need to do a little testing to get my layout right. 2 blocks down wasn't making a difference, still flooding. Messing with it tonight, I'll report back. Also, lol Khaine, get great power and great responsibility. Still love that they are in.
  12. Just as an FYI, be careful of the rain catchers. They drowned half my crops and I still can't pick them up.
  13. There is a quest that you can access in console. I used givequest_AdminFarmer, it generated and completed a quest which gave all the quest line xp and none of the items.
  14. Hey Khaine, first, rocking mod. Loving it. Second, ran into an issue last night. Updated to 2.02 and, of course, got reset. So I was redoing my class quests. I completed Scientist first, which ends with Craft and Place Mortar & Pestle. Then did the quests in Farmer, which also ends in Craft and Place M&P. No matter how many times I crafted the M&P, the quest would not register the craft. I ended up using the AdminFarmer in console to finish it, but I thought I would let you know.
×
×
  • Create New...