Jump to content

Lordicon

Members
  • Content Count

    486
  • Joined

  • Days Won

    4

Lordicon last won the day on April 19 2015

Lordicon had the most liked content!

Community Reputation

6 Neutral

About Lordicon

  • Rank
    Zombie Hunter
  • Birthday 08/27/1978

Personal Information

  • Biography
    Gamer for life....
  • Location
    Green Spring, WV
  • Interests
    All Gaming
  1. I used to be pretty active on the forums and used to help with a great deal of modding as well as other things. Miss the old days ROFL. Anyway I was going through all of my installed games and noticed that I had 7DTD still installed and fully updated to the latest updates. I figured I would start playing again and check it out. I also figured why not make a series on my YouTube channel about 7 Days to Die. Should be pretty fun and exciting. You will be able to subscribe to my channel and click the notification bell so you know when the first video launches (Well be very soon). I normally take a full day of playing, then a full day of editing, then a full day of brainstorming how I want the video posted on YouTube; however, I try to keep new releases on a day to day bases. So please keep and eye open and turn on notifications for when my 7 Days to Die series starts up. Click the link, Subscribe and turn on the notifications so you know when the first episode drops. https://www.youtube.com/channel/UCr_djlDN-ulDXHIIRJt3NXA
  2. Give me a few days to look over the new game mechanics and how things are working i'll give you a list of things to do ROFL
  3. Loaded up a server to see what all has changed. May be setting my server back up but under a different name soon. Talking to a gaming network now to see if they want to play ball or not. Seems a great deal has changed in my absence. Like a lot of the changes. Was looking at some of your stuff Alloc and looks like you have been very busy lol.
  4. Miss Me??? hehehe Your files still being used for dedi then?
  5. No other mods installed and I am getting some issues with this Compo-Pack, I have narrowed it down to this pack which is causing my issue. No idea what else it could be as nothing else has changed, What is weird is this Block ID with value 640 and 630 are rockresources. No idea whats going on. Getting Spammed on my server with these line. Block on position 6082, 109, -7688 with value id=640 px=1 py=0 pz=-1 should be a parent but is not! (3) (Filename: C:/buildslave/unity/build/artifacts/generated/common/runtime/UnityEngineDebugBindings.gen.cpp Line: 65) Block on position 6074, 109, -7699 with value id=630 px=-1 py=0 pz=1 should be a parent but is not! (5) (Filename: C:/buildslave/unity/build/artifacts/generated/common/runtime/UnityEngineDebugBindings.gen.cpp Line: 65) Block on position 1925, 114, -6760 with value id=640 px=2 py=0 pz=0 should be a parent but is not! (3) (Filename: C:/buildslave/unity/build/artifacts/generated/common/runtime/UnityEngineDebugBindings.gen.cpp Line: 65) Block on position -2298, 133, -7391 with value id=640 px=2 py=0 pz=0 should be a parent but is not! (3) (Filename: C:/buildslave/unity/build/artifacts/generated/common/runtime/UnityEngineDebugBindings.gen.cpp Line: 65) And these as well. IndexOutOfRangeException: Array index is out of range. at ItemValue.Read (System.IO.BinaryReader _br) [0x00000] in <filename unknown>:0 at ItemValue.Read (System.IO.BinaryReader _br) [0x00000] in <filename unknown>:0 at ItemValue.Read (System.IO.BinaryReader _br) [0x00000] in <filename unknown>:0 at ItemValue.Read (System.IO.BinaryReader _br) [0x00000] in <filename unknown>:0 at ItemValue.Read (System.IO.BinaryReader _br) [0x00000] in <filename unknown>:0 at ItemValue.Read (System.IO.BinaryReader _br) [0x00000] in <filename unknown>:0 at ItemValue.Read (System.IO.BinaryReader _br) [0x00000] in <filename unknown>:0 at ItemValue.Read (System.IO.BinaryReader _br) [0x00000] in <filename unknown>:0 at ItemValue.Read (System.IO.BinaryReader _br) [0x00000] in <filename unknown>:0 at ItemValue.Read (System.IO.BinaryReader _br) [0x00000] in <filename unknown>:0 at ItemValue.Read (System.IO.BinaryReader _br) [0x00000] in <filename unknown>:0 at ItemValue.Read (System.IO.BinaryReader _br) [0x00000] in <filename unknown>:0 at ItemValue.Read (System.IO.BinaryReader _br) [0x00000] in <filename unknown>:0
  6. All you have to do is extract the full contents of the archive directly into the root folder of the dedicated server files and it should install just fine.
  7. When using FRT's SM you need to take all of the quotes out of your text.... It is no longer needed. If you updated to the newest SM and Alloc's Fixes you should have no problems. Just remove quotes from your server messages.
  8. Just asking because I did not get this error until I updated to the newest fixes. I could be wrong and it could be something I did but I loaded a fresh server with nothing but the fixes and still getting the error. Trying to figure out but stumped. This is happening after typing the "shutdown" command in putty. 2015-04-20T13:00:44 68.608 INF Server shutting down! 2015-04-20T13:00:44 68.626 INF Exited thread TelnetClientSend_127.0.0.1:63365 2015-04-20T13:00:44 68.626 INF Telnet connection closed: 127.0.0.1:63365 2015-04-20T13:00:44 68.626 ERR Error in TelnetClientReceive_ 127.0.0.1:63365 2015-04-20T13:00:44 68.627 EXC Read failure SocketException: An established connection was aborted by the software in your host machine. at System.Net.Sockets.Socket.Receive (System.Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 size, SocketFlags flags) [0x00000] in <filename unknown>:0 at System.Net.Sockets.NetworkStream.Read (System.Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 size) [0x00000] in <filename unknown>:0 Rethrow as IOException: Read failure at System.Net.Sockets.NetworkStream.Read (System.Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 size) [0x00000] in <filename unknown>:0 at System.IO.StreamReader.ReadBuffer () [0x00000] in <filename unknown>:0 at System.IO.StreamReader.ReadLine () [0x00000] in <filename unknown>:0 at TelnetConnection.md0005 (.ThreadInfo par0001) [0x00000] in <filename unknown>:0 UnityEngine.Debug:Internal_LogException(Exception, Object) UnityEngine.Debug:LogException(Exception) Logger:masterLogException(Exception) Logger:Exception(Exception) Log:Exception(Exception) TelnetConnection:md0005(ThreadInfo) ThreadManager:md0005(Object) (Filename: Line: -1)
  9. Confirmed SI is not currently working, I am sure Alloc will release a fix for this when he has the time, At least we have his files working on the server now so I am greatfull for that. Again Kudos to Alloc for all his hard work.
  10. Been beating my head around the bush trying to figure out what's wrong with my server and I have narrowed it down to using the A11.2 fixes on the A11.3 server. These are the errors I get at load when using the older fixes in case anyone has the same issues. This is a fresh load with minor changes output_log__2015-04-17__23-28-17.txt
  11. Restarted my server, Loaded server up got on webmap. I assume this happen when I closed the webmap not 100% when. but figured I would post it for you Alloc. 2015-04-07T13:42:39 193.944 INF Error in ApiHandler.HandleRequest(): Handler threw an exception: System.IO.IOException: Write failure ---> System.Net.Sockets.SocketException: An existing connection was forcibly closed by the remote host. at System.Net.Sockets.Socket.Send (System.Byte[] buf, Int32 offset, Int32 size, SocketFlags flags) [0x00000] in <filename unknown>:0 at System.Net.Sockets.NetworkStream.Write (System.Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 size) [0x00000] in <filename unknown>:0 --- End of inner exception stack trace --- at System.Net.Sockets.NetworkStream.Write (System.Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 size) [0x00000] in <filename unknown>:0 at System.Net.ResponseStream.InternalWrite (System.Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 count) [0x00000] in <filename unknown>:0 at System.Net.ResponseStream.Write (System.Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 count) [0x00000] in <filename unknown>:0 at AllocsFixes.NetConnections.Servers.Web.API.WebAPI.WriteJSON (System.Net.HttpListenerResponse resp, AllocsFixes.JSON.JSONNode root) [0x00000] in <filename unknown>:0 at AllocsFixes.NetConnections.Servers.Web.API.GetPlayersLocation.HandleRequest (System.Net.HttpListenerRequest req, System.Net.HttpListenerResponse resp, System.Net.HttpListenerBasicIdentity user) [0x00000] in <filename unknown>:0 at AllocsFixes.NetConnections.Servers.Web.ApiHandler.HandleRequest (System.Net.HttpListenerRequest req, System.Net.HttpListenerResponse resp, System.Net.HttpListenerBasicIdentity user) [0x00000] in <filename unknown>:0 2015-04-07T13:42:39 193.946 INF Error in Web.HandleRequest(): System.InvalidOperationException: Cannot be changed after headers are sent. at System.Net.HttpListenerResponse.set_StatusCode (Int32 value) [0x00000] in <filename unknown>:0 at AllocsFixes.NetConnections.Servers.Web.ApiHandler.HandleRequest (System.Net.HttpListenerRequest req, System.Net.HttpListenerResponse resp, System.Net.HttpListenerBasicIdentity user) [0x00000] in <filename unknown>:0 at AllocsFixes.NetConnections.Servers.Web.Web.HandleRequest (IAsyncResult result) [0x00000] in <filename unknown>:0
  12. This has to do with Fronttek's Server manager not Allocs fixes, you will have to wait until the Server Manager is completely updated to the new release to see these changes.
  13. Error while reading AssetBundle header! (Filename: Line: 597) NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object at cl00bc.md0006 (System.String _bundleName, System.String _objName) [0x00000] in <filename unknown>:0 at GameManager.Awake () [0x00000] in <filename unknown>:0 (Filename: Line: -1) Something wrong with your files maybe? Is this a fresh install from scratch????
  14. Ohh thats nice, I haven't had a chance to see how the new mod API is done. I did notice there was a mod folder now so maybe I will check it all out. Thanks for the advice Alloc. You still the man! lol
  15. I do not believe FRT Server manager is updated to A11 yet, Allocs files work fine and are not the problem. You will just have to wait until the SM is updated.
×
×
  • Create New...