Jump to content

q123

Members
  • Content Count

    79
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by q123

  1. yeah, it's time to open the a20 thread:
  2. Don't worry, a 2060 6gb is more than enough for 1080p, with the right settings you should get relatively stable 60fps with full textures. I also own one. First of all, reduce the shadow distance to medium. Far may not be a problem on daylight - but will tank your fps on sunset and/or sunrise. Make sure, dynamic resolution is off. Some people suffer from a bug in A18/19.1 where they have to reapply either texture filter or terrain quality on every start of the game (including me). This is what I had to do once every gaming session: - Change texture filter to any other setting (for example from High to Low) - Change texture filter back to your original setting (High) - Press Apply. This bug seams to be fixed in 19.2 for me.
  3. 2 hours ago I downloaded both, the nitrogen version and the modlet and I noticed some prefab.xml s differ in the packs: RotationToFaceNorth: - xcostum_powerplant(byKam) - xcostum_ShoppingCenter_Galleria(by_Laz_Man) - xcostum_strange_cornfield(by_magoli) TotalVertices + TotalTriangles: - xcostum_Courthouse(by_Stallionsden) 😉 xcostum_Courthouse(by_Stallionsden).xml.html
  4. I just want to say thanks to @faatal for the terrain shader improvements in 19.2 (and all the other optimizations) 🍺 Did a quick test only - but looks like I'm now able to play with Texture Filter on Ultra+ @60fps in Snow biome - wow, thanks 😃 -- this was worth the Knuckle Rub
  5. If I'm not counting wrong, b3 is done already - the question is, if it will pass the tests for an exp release or not. We will see tomorrow if they'll make another build, maybe...
  6. ok, so let me guess - is 19.2b3 ready for release today/ tonight? 😁
  7. Your screenshot shows "zombieHoly01MUMPFY" - it is not as fresh as you claim it to be. Edit: haha, someone was faster
  8. But you're still playing on an old savegame which had modded zombies before. And there are still modded sleepers waking up... Deleting your mods is just not enough. At a minimum you have to create a new savegame to get rid of these left over modded zombies. If that is a new game install, I would do that too:
  9. I had it in in pure vanilla when A19 exp came out (never before) on the pregen0x maps. But since there was this update which reduces memory usage (B169 or so?) it's gone again for me.
  10. This may be a Compopack error. If your world was generated using an older version of Compopack it won't help to start a new save game. Sounds like you'll need Hotfix 02 (read the red text at beginning): Generate a new world with latest Compopack may help here
  11. I'm only playing single player, so I'm not using EasyAntiCheat (always off in launcher) - but I checked mine right now just for the interest... My EasyAntiCheat is looking exactly as csense one, there is only "Game 17" available in the dropdown and also no FAQ link. Version 4.0.0.0 (29.06.2020) Since 7 days seams to be my only game which is using EasyAntiCheat - "Game 17" has to be 7 days
  12. q123

    No Trader?

    no, not only the save file - also wipe out your old maps and generate a new one with A19 stable Best is to follow the steps in the red banner above - and don't forget to delete your mods folder (if there are still a18 mods in).
  13. I remember I got these too - but I haven't seen it within the last days (since b177? dont know...). I right now checked my logs from yesterday back until 2020-08-05 - there is no warning "Path node otherHeight" in
  14. True - especially the good foods needs a really strong person for carry, see: https://www.google.com/search?q=oktoberfest+bedienung+bier+rekord&tbm=isch&hl=de&sa=X&ved=2ahUKEwiSsbn__JDrAhWPtKQKHY-EACgQrNwCKAB6BQgBENoB&biw=1654&bih=936 🍻
  15. Sorry, I'm not a server expert, so I'm just guessing Check the server log files and compare the version number - is it really the same as the clients (did the update work correctly)? Some people reported they had done the update in a seperate folder - so they had 2 installs later, one old and one was new. Something like this...
  16. Have you been testing on a single player game too - or only on multi player? If not, start a new single player save game on navezgane. If it is working then, it's most likely a server problem. If it's on the server only, check the server log files if the right version is loading up.
  17. update your server - it's still on b173 2020-08-06T04:41:56 0.184 INF Version: Alpha 19 (b173) Compatibility Version: Alpha 19, Build: Linux 64 Bit
  18. q123

    Crashes

    according to your logfile your crash happends directly after restoring a non vanilla sleeper ("zombiePhantasmRAD") : 2020-08-02T10:39:59 352.114 INF 222.5038 SleeperVolume 623, 36, -557. Restoring at 625, 37, -549 'zombiePhantasmRAD', count 10 d3d11: failed to create 2D texture id=8700 width=2048 height=2048 mips=12 dxgifmt=72 [D3D error was 8007000e] (Filename: C:\buildslave\unity\build\Runtime/GfxDevice/d3d11/TexturesD3D11.cpp Line: 496) d3d11: failed to create 2D texture id=8705 width=1024 height=1024 mips=11 dxgifmt=77 [D3D error was 8007000e] (Filename: C:\buildslave\unity\build\Runtime/GfxDevice/d3d11/TexturesD3D11.cpp Line: 496) d3d11: failed to create 2D texture id=8701 width=2048 height=2048 mips=12 dxgifmt=77 [D3D error was 8007000e] (Filename: C:\buildslave\unity\build\Runtime/GfxDevice/d3d11/TexturesD3D11.cpp Line: 496) d3d11: failed to create 2D texture id=8702 width=2048 height=2048 mips=12 dxgifmt=71 [D3D error was 8007000e] (Filename: C:\buildslave\unity\build\Runtime/GfxDevice/d3d11/TexturesD3D11.cpp Line: 496) d3d11: failed to create 2D texture id=8699 width=2048 height=2048 mips=12 dxgifmt=71 [D3D error was 8007000e] (Filename: C:\buildslave\unity\build\Runtime/GfxDevice/d3d11/TexturesD3D11.cpp Line: 496) d3d11: failed to create 2D texture shader resource view id=8699 [D3D error was 80070057] (Filename: C:\buildslave\unity\build\Runtime/GfxDevice/d3d11/TexturesD3D11.cpp Line: 460) Crash!!! There is also a warning, when loading the mod "0-CreaturePackZombies (19.0.1.6)" 2020-08-02T10:34:15 7.612 INF [MODS] Trying to load from folder: 0-CreaturePackZombies 2020-08-02T10:34:15 7.612 WRN Unknown element found: DMT (file D:/SteamLibrary/steamapps/common/7_Days_To_Die/Mods/Alpha19/War3zuk/War3zuk_Alpha_19_AIO_OverHaul/7daystodie_Data/../Mods\0-CreaturePackZombies/ModInfo.xml, line 10) 2020-08-02T10:34:15 7.613 INF [MODS] Loaded Mod: 0-CreaturePackZombies (19.0.1.6) The CreaturePack you are using is outdated - there is a newer version available. Update them, maybe that will help Update: I don't know from which mod zombiePhantasmRAD is coming - but if your crashes always happen after loading it (or other non vanilla zombies), I would think it is the cause of your problems...
  19. @faatal: you've mentioned in the dev stream with lathan a performance problem on your side (huge frame drop, where may be a terrain texture wasn't loaded). I too suffer from this from time to time. I've testet the new console commands and both times when it happends Gfx st forceload solved the issue for me 😀 Just fyi (in case you need feedback). Update: happend right now again - and this time forceload wasn't helping. Maybe it was just luck last time...
  20. I did a quick test right now and after most of the hickups that happen I had one or more yellow lines in the console. Here is only the WRN part of my logs from yesterday - I have plenty of them in: This is a fresh generated game (b169) on PREGEN02. Maybe the PREGENs are outdated after the latest fixes? It may help, if I'll generate a new RWG word, I think.
  21. I haven't generated RWG worlds myself since A17 or A18. I'm using the Pregen0x worlds or generate my own with Nitrogen only. So I don't know if there are maybe still bugs in.... dunno. Btw. the Pregens are RWG worlds too Maybe your 4k map is just broken (?) Whatever, most important is you're able to play the game again
  22. You should not run out of memory, not if your virtual memory is configured as intended. Is the size managed by windows (should be) or manually? Maybe do a screenshot of the settings dialog and someone could see something strange here. Also the full logs of an unmodded run may help here.
  23. I have 16GB ram and my swap file is at about 20GB in size while playing 7dtd - without any mods. Have that in mind please. I don't think that 10GB free space on your swapping partition will be enough, free more space, you'll need it.
  24. same here I never had an eye on that in the past - before they talked about in the stream I didn't even know about there was a limit of 5, I just felt random for me
×
×
  • Create New...