Jump to content

Emm

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

Community Reputation

0 Neutral

About Emm

  • Rank
    Refugee
  1. Emm

    Ravenhearst Mod

    Thanks so VERY much MasterFuji. The artifact quest of finding one artifact was the only quest out of the five that I haven't done, and had no luck in getting handled; but I see there is another artifact quest line that I may have to do first. Thanks so much for your guidance...it gives me a direction to shoot in! ~Emm
  2. Emm

    Ravenhearst Mod

    Thank you so much for your reply and help. I must be missing the forest for the trees here. I have made sure I have the Artifact quest line is up and running. I then, placed the surveyor, waited for it to quit flashing and stay green, then I dug a 4 wide trench past 3 layers rock level all the way around the thing. I then went and made another surveyor and placed it facing the first but a ways off and did the same thing. I thought the artifacts were in the dirt level, was I wrong? Again sorry if this is a dumb question, but I would love to see just one to figure out what I'm doing. Al
  3. Emm

    Ravenhearst Mod

    Anyone else know exactly how to use the Archaeology Surveyor? I did what it explained in the instructions of the AS, but I'm not sure if I'm just not seeing them/it on the map. There are ALOT of small grey areas that I thought might be them, but I when I dig down and around to stone, I do not find any artifacts. Any help would be greatly appreciated!
  4. Emm

    Ravenhearst Mod

    No, however it was on 150%...so I restarted with it at 100% and problem solved! Thank you so much JCrook1028!
  5. Emm

    Ravenhearst Mod

    Just some feedback concerning the 5.01 Patch...THANK YOU JAX! For this quick fix. I too, was in the boat of being unable to play any of the 3 versions of the mod and I tried all day yesterday, with my VERY limited skills, to download, un-download, re-download, tweak, curse, pray, scream, and other stuff I may now not be so proud of =/. I was in the general boat of the players that could get through the menu screen and start a new game, but then it threw up a WHOLE bunch of errors until it crashed - For the Vanilla download. And for the 2K & 4K download, would get the music, Fun Pimps l
  6. Just an update... Deleted mod and re-downloaded when I saw there had been an update. But still not luck on playing single player. Oh well, thought it was worth a shot, but still crashing out to desk top around 40 %, so no change....
  7. Ok, wow...that worked. Oh and for the server name alone...you are my hero Linda...lol. Thanks for letting me try that. So, to recap....I can play in multiplayer, just cannot create a single player game. I'm guessing I'm having issues with local world generation. If any have any suggestions as to why this is, I'd love to hear it!
  8. Wow, Linda...thanks for the suggestion and the help. Honestly, I've been trying this only with single player, so therefore, I don't think I'm on a server. I hear my kids and husband playing it and I honestly didn't even think about roping them into starting a multiplayer game and letting me try. Don't feel too bad, school is back in so I'm getting my revenge in the "NO GAMES DURING THE SCHOOL WEEK"...but it may cause a civil war this week end, so I'll try and take you up on your kind offer! LoL I'll repost if it works or not. I'd love to find a common denominator in those of us that ar
  9. Huh, we have the exact same video card. Which is very popular, I'm sure, but still something in common...besides not being able to play WotW 5.3...lol. I'm still trying thou! I don't know if it's just because I can't play it, but now I REALLY wanna play 5.3...ROFL. Bah, meant to reply with quote...but hit the wrong key. This was in response to Sirophic's post...
  10. Thanks for taking a look, really appreciate your time. =) Emm
  11. Well, I hate that you are experiencing this problem as well, but...misery loves company after all and I selfishly am relived I am not alone =S. Do you by chance run a GeForce video card too? Emm
  12. Yes, I do believe so, although I can't find where it tells you the exact version you are downloading. It is, however, the only War of the Walkers 5.3 I can see to download through the 7D2D Mod Launcher. I can't get far enough to see that wonderful new Esc screen that has all the info on it. I know you can download directly without the mod launcher, but I'm not versed in computers well enough to tackle that on my own. As I said earlier, I've deleted the mod and re-downloaded the mod several times, although that is just me doing the very definition of insanity...LoL. Thanks for the re
  13. Cannot get WotW 5.3 to work for me... Hi guys, I was wondering if I could get a little help. I cannot get 5.3 to work for me...usually it won't get past 39% on the building screen before it crashes out to desktop. I can run other mod's and even WotW 5.2, but just no luck with 5.3. The log keeps telling me that the mod is corrupted and to delete and re-load, which I've done too many time to count. I'm the first to admit my extreme ignorance in all things computer, but in all my research of the past days I'm seeing GeForce and SDX or maybe unity are not always playing well together...b
×
×
  • Create New...