Jump to content

Ashby

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Ashby

  • Rank
    Refugee

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. This solution worked perfectly. Thank you so much, now I can play!
  2. Apologies if this was posted but I couldn't find my exact issue. I have uninstalled and reinstalled 7d2d but no zombies spawn in the game. I started a new game, turned spawning off in the settings and turned it back on again. I have installed the newest version and also tried a prior 19.1 install, neither will spawn zombies. I am truly at a loss for where to go from here. The game loads fine, animals spawn but zombies are MIA. Any assistance would be greatly appreciated. Thank you!
  3. I just wanted to say that I love this mod and its really the only way I play the game now. It may take some time if the plan is to update WoTW to A17 as TFP are still working on patching and optimizing. Either way, I am more than happy to continue playing the mod on A16. Thank you for all of your hard work Dwallorde!
  4. Just wanted to say this update did the trick, installed and updated with no problem. Thank you so much Sphereii
  5. Hi Sphereii. No I checked and there is nothing there for the 7d2d launcher. Appreciate you working on an update, I will wait and cross my fingers that will fix my issues. Thanks!
  6. I am also getting the "already installed" error. I completely removed any prior versions, ran CC cleaner, restarted and tried installing from both the launcher exe and setup exe files, both of which still give the same errors. I searched for hidden files, found one and removed but still no dice. I can run the old version from the master file however that will not update and will not allow me to update my mods either. Any other suggestions or fixes? Appreciate any help. Thanks!
×
×
  • Create New...