Jump to content

The-Walking-Dad

Members
  • Posts

    307
  • Joined

  • Days Won

    1

Posts posted by The-Walking-Dad

  1. Anyone else experiencing significant spikes of lag (dunno if that's the right word, single player, game keeps freezing every now and then for sometimes two or three seconds a time) since the update to 19.6?

  2. Woo! 530 zombies lay dead at my feet come morning. At the cost of about 2,000 rounds of .762 and 9mm. Used approx. 12 grenades. I'm tough enough due to armour and perks that I could just ignore police vomit and concentrate on the undead trying to batter down my door. Curiously no vultures tonight, but plenty of dogs and irradiated.

  3. Thread has now been optimized. Further pimp dreams posts will be added to the running pimp dreams thread now in place. I'll be keeping things close to topic at least until the new car smell has worn off. Shenanigans of the last months of the A18 thread will be......terminated.

     

    Was I off-topic? My post has been edited but I can't remember what I might have said that would need editing...

     

     

    You quoted some off-topic shenanigans and since the original was removed your quote would make no sense. Only that was removed. Your actual communication to Madmole was left alone. Put another way we both can appreciate: The HUD indicators were removed so Madmole could have a clear view of the world you were playing in... ;) --Roland

  4. Thanks Damocles.

     

    That wasn't the problem. Once again my computer ineptitude foils my plans. I was simply opening your generator the wrong way. It's working perfectly now and the world I'm in is nothing short of beautiful.

     

    Thank you!

  5. 81 pages... I'm sorry, I can't sift through that for a solution/answer to my query. I'm really excited to use your generator, but after "counting sheep (numbers) OK" I'm stuck on "exporting 2/3." Any idea what's stopping me?

     

    No error messages or anything, just... exporting 2/3...

  6. Looks right if your icon is in fact in ItemIcons and if it is named correctly (case sensitive). I personally rarely use the customIcon property (No reason not to use it, I just don't), I just make sure the item name and the icon name match, then drop it in the ItemIcons folder.

     

    One other thing you might try is using a shorter name for the icon, IIRC a few Alphas back an icon name would not show for me with a longer name. I am not aware of problems with long names but it's worth a try.

     

    I forgot I'd posted this. I think I may have had a slight error at the beginning of the <append xpath> line, an extra / possibly. It's sorted now.

     

    - - - Updated - - -

     

    I have been trying to add a property to an existing item but nothing works. Does anyone know how to do this?

     

    What is the property?

  7. Can anyone tell me how to make items I've appended use custom icons?

     

    I've got this, for example:

     

    <item name="foodBaconAndEggSandwich">

    <property name="HoldType" value="31"/>

    <property name="CustomIcon" value="foodBaconAndEggSandwich"/>

    <property name="DisplayType" value="food"/>

    <property name="Meshfile" value="Items/Misc/parcelPrefab"/>

    <property name="DropMeshfile" value="Items/Misc/sack_droppedPrefab"/>

    <property name="Material" value="Morganic"/>

    <property name="Stacknumber" value="50"/> <!-- STK food -->

    <property name="EconomicValue" value="72"/>

    <property class="Action0">

    <property name="Class" value="Eat"/>

    <property name="Delay" value="2.1"/>

    <property name="Use_time" value="..."/>

    <property name="Sound_start" value="player_eating"/>

    </property>

    <property name="Smell" value="largeSmell"/>

    <property name="Group" value="Food/Cooking"/>

     

    <effect_group tiered="false">

    <triggered_effect trigger="onSelfPrimaryActionEnd" action="ModifyCVar" cvar="$foodAmountAdd" operation="add" value="50"/>

    <triggered_effect trigger="onSelfPrimaryActionEnd" action="ModifyCVar" cvar="foodHealthAmount" operation="add" value="18"/>

    <triggered_effect trigger="onSelfPrimaryActionEnd" action="AddBuff" target="self" buff="buffProcessConsumables"/>

    </effect_group>

    </item>

     

    And my folder setup is:

     

    7 Days To Die > Mods > MyMod > Config, ItemIcons, and ModInfo > Items

  8. No, if you're thinking of some post of mine, you ether got me wrong or I mis-said something.

     

    I /hate/ the xp indicator and wish it would die with leveled loot. =)

     

    I didn't know you didn't like the XP indicator, but you've said in the past you dislike having no HUD. No matter, I just wanted to show my appreciation for the randomiser.

  9. I've used the following xpath to move the buffs popup text away from the main screen:

     

    <set xpath="/windows/window[@name=popupMenu]/@pos">200,-400</set>

     

    This seems to work, as I can drink a beer and no text comes up to say I have a buzz. However when I open my backpack the text pops up in the normal position on the screen, and seems to refresh when I leave my backpack so the text lingers a few seconds on the main screen... anyone know why?

  10. Remove the = after @prob and you should be good =)

    [color=#DCDCD2]<set xpath="/lootcontainers/lootcontainer[@id='14']/item[@group='books']/@prob">0.4</set>[/color]

     

    Well, starts without errors now at least. Thank you. I haven't noticed if it has made a difference in game yet, but we'll see.

  11. I'm trying to increase the probability of commonBooks spawning in certain containers. My xpath:

     

    <loot>

     

    <set xpath="/lootcontainers/lootcontainer[@id=14]/item[@group=books]/@prob=">0.4</set>

     

    </loot>

     

    I keep getting errors on trying to load the game. Before I grab my output log and all that, can someone just check I haven't made any silly errors? It looks like it should work but isn't.

  12. Can anyone tell me what's wrong with this xpath please?

     

    <set xpath="/progression/level/@exp_to_level">100</set>

     

    If it's obvious I apologise. The 100 shows in black text, the rest shows purple (except xpath which is in red). It seems to me like it should work but... no. Aim: trying to reduce the experience needed to level up.

     

    Any help appreciated.

×
×
  • Create New...