Jump to content

DoctorB0NG

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About DoctorB0NG

  • Rank
    Refugee
  1. I had indeed selected a value that is not a multiple of 1024. The value I had selected was 9000. I'm now regenerating a new map with a completely fresh server instance using a value of 10240. I'll post my results. Thanks for responding!
  2. Any support is appreciated for this strange issue I've been having since Alpha 18 and has sadly continued into Alpha 19 b173. My original post for this issue can be found here: https://community.7daystodie.com/topic/17850-distant-terrain-incorrect-renders-differently-up-close/ I'm running into an issue where terrain renders incorrectly on clients at a distance but then renders correctly as I approach it. See the following screenshots for what I'm seeing: https://i.imgur.com/si5CKvx.jpg https://i.imgur.com/7SZLIS2.jpg My server and client set up is as follows: Server: Ubuntu 20.04 LXC container running on Proxmox 6.2 Fresh install of 7 Days to Die on server using Allocs install scripts Completely new seed value for random generation that I've never used Client: Existing install of 7 Days to Die that was used in Alpha 17, 18, and 19 Windows 10 Pro build 2004 I've blown away the Saves and SavesLocal folders in C:\Users\user\AppData\Roaming\7DaysToDie. I've blown away the entire 7 Days to Die directory in steamapps\common\. The server is a completely fresh OS and game install on a completely different physical host. My only guess is that somewhere my client has cached a previous map file but I can't find where. It's driving me crazy and makes the game very frustrating once I unlock vehicles as it's impossible to see how the maps looks at a distance. Please help!
  3. Is there a fix for this? Unfortunately we're already on day 68 and have quite a bit of time invested into this map.
  4. Hey all, I'm running into a strange issue where distant terrain on the client side does not match the actual terrain upon moving closer. The result is sheer cliffs morphing into flat terrain and vice versa as users approach. There are 4 players on the server and they all experience the issue. Here are some screenshots to clarify: https://imgur.com/vIoq3u0 https://imgur.com/vHxLZby As I walk closer to the sheer cliff in the picture, it turns into the correct terrain in real-time. I'm running a dedicated server on A18.4 (was originally spun up on 18.3) on Ubuntu 18.04. The server was installed using the install script from https://7dtd.illy.bz/. All 4 players who are experiencing the issue are running the game on Windows 10 1903 or 1909. The issue appears to be the exact issue that @Hated describes in post #7 from the following thread: https://forums.7daystodie.com/forum/-7-days-to-die-pc/general-support/55768-mismatching-distant-terrain?54802-Mismatching-distant-terrain= Unfortunately, there does not appear to be a 'hubcelldata' directory anymore in A18 so I'm at a loss. I've tried the following to correct the issue: 1) Delete client map data to force client to re-download from server 2) Delete server map file and force regeneration of map 3) Move contents of Region directory on server to a different location (don't do this one, it deletes all user's objects!) 4) Move all .map files in Player directory on server to a different location (don't do this one, it deletes all client's discovered portions of the map!) Any advice is appreciated. Thanks!
×
×
  • Create New...