Jump to content

Retsof123

Members
  • Posts

    92
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Retsof123

  1. Server Tools by Dmustanger and ObsessiveCompulsive is an excellent server manager. Very easy to set up and is local to your server. http://174.85.38.115:8082/static/index.html is right as long as the port is correct, usually it is control panel +2, also you must set the correct permissions for it to work. This is a link to mine, check it out - http://45.121.208.11:26905/static/index.html
  2. Experimental has just unlocked, still A18.4 though.
  3. Yes this, no need to wait for horde night or building fortress, just some good old fashioned exploration of the new world would be nice. Shoot and Loot baby.
  4. The fact that POI's like gunshops, hardware stores, pharmacy's, library's and spamway are randomly missing from RWG maps. Probably others too, but I only check the stores in the prefabs.xml. I have made many bug reports on this issue. Even the PREGEN maps are not completely populated with stores.
  5. Thats nice, but the backbone of this game has always been the store POI's. They are non-existant in RWG. I have been bringing it up since you first started using the pregen's: PREGEN01 no bank, no hardware stores and very few of the others; PREGEN02 no gun, no autoparts, very few of the others; PREGEN03 no gun, no book, no bank and very few of the others. As standard RWG map can often have little to no Store POI's. This is why we have resorted to using Nitrogen on our servers. It even gives a good distribution of the skyscrapers which are non-existatant in vanilla. I have no other issues with anything else, FPS is fine, terrain looks fantastic and all the other mechanics for combat, crafting, health, food, water and exp are working well. Just need RWG and particularly store spawning to be fixed.
  6. OK, my bad. This only occurs when starting the server with CBSM already activated. Must remember to deactivate CBSM during initial server startup and only activate once stabilised. Does not affect server restarts. All is well with the world.
  7. Hi Alloc, Do the server fixes need an update? Webserver is fine but getting this error on start up when queied by CBSM: 2018-12-18T15:22:12 378.236 INF Executing command 'listplayers' by Telnet from 67.205.111.132:37284 2018-12-18T15:22:12 378.236 EXC Object reference not set to an instance of an object NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object at ConsoleCmdListPlayers.Execute (System.Collections.Generic.List`1 _params, CommandSenderInfo _senderInfo) [0x00000] in <filename unknown>:0 at SdtdConsole.executeCommand (System.String _command, CommandSenderInfo _senderInfo) [0x00000] in <filename unknown>:0 UnityEngine.DebugLogHandler:Internal_LogException(Exception, Object) UnityEngine.DebugLogHandler:LogException(Exception, Object) UnityEngine.Logger:LogException(Exception, Object) UnityEngine.Debug:LogException(Exception) Logger:masterLogException(Exception) Logger:Exception(Exception) Log:Exception(Exception) SdtdConsole:executeCommand(String, CommandSenderInfo) SdtdConsole:Update() Listentities is doing the same thing. No errors when disconnecting CBSM.
  8. Thanks Alloc, quick response. All server issues resolved at this time. Cheers
  9. Are we getting an update to Alloc's server fixes. The new update is giving an error for the webmap. 2018-12-12T16:13:52 354.224 INF [EAC] Starting EAC server 2018-12-12T16:13:52 354.260 ERR GetString: InvalidCastException LandClaimOfflineDurabilityModifier 2018-12-12T16:13:52 354.261 INF Error in Web.ctor: System.ArgumentException: Path is empty at System.IO.Directory.CreateDirectory (System.String path) [0x00000] in <filename unknown>:0 at AllocsFixes.NetConnections.Servers.Web.WebPermissions..ctor () [0x00000] in <filename unknown>:0 at AllocsFixes.NetConnections.Servers.Web.WebPermissions.get_Instance () [0x00000] in <filename unknown>:0 at AllocsFixes.NetConnections.Servers.Web.Handlers.PathHandler..ctor (System.String _moduleName, Int32 _defaultPermissionLevel) [0x00000] in <filename unknown>:0 at AllocsFixes.NetConnections.Servers.Web.Handlers.SimpleRedirectHandler..ctor (System.String target, System.String moduleName) [0x00000] in <filename unknown>:0 at AllocsFixes.NetConnections.Servers.Web.Web..ctor () [0x00000] in <filename unknown>:0
  10. OK, I unticked 'Disable SSL' waited for it to respond and it is now showing all the mods. Wierd. All good, sorry to bother you.
  11. It's already set to disable, I have unticked and reticked it, no difference. Actually it will not allow me to untick it, just goes to (Not Responding).
  12. Launcher has stopped loading the mods. I have uninstalled and reloaded the launcher. I have added the mod folder and 7D2D launcher to my anti-virus exception list. This satarted only yesterday. This is the log, any ideas please: INFO 1 _7D2DLauncher.frmMain - ================================================== INFO 1 _7D2DLauncher.frmMain - New Start - 8/09/2018 21:10:29 INFO 1 _7D2DLauncher.frmMain - ================================================== INFO 1 _7D2DLauncher.frmMain - Udating Remote Server list INFO 1 _7D2DLauncher.frmMain - Done reading remote server list. INFO 1 _7D2DLauncher.frmMain - Checking Steam Path: d:\\program files (x86)\\steam\steamapps\common\7 Days To Die\ INFO 1 _7D2DLauncher.frmMain - Reading d:/program files (x86)/steam\Config\config.vdf file for alternate Steam files INFO 1 _7D2DLauncher.frmMain - Checking Steam Path: E:\\Steam\steamapps\common\7 Days To Die\ INFO 1 _7D2DLauncher.frmMain - GroupName or Server Name does not exist yet. INFO 1 _7D2DLauncher.frmMain - GroupName or Server Name does not exist yet. INFO 1 _7D2DLauncher.frmMain - Setting up Default View INFO 1 _7D2DLauncher.frmMain - Error reading from Default List: System.Net.WebException: The operation has timed out at System.Net.WebClient.OpenRead(Uri address) at _7D2DLauncher.frmMain.loadExamplesToolStripMenuItem_Click(Object sender, EventArgs e) INFO 1 _7D2DLauncher.frmMain - Error reading from Default List: System.Net.WebException: The operation has timed out at System.Net.WebClient.OpenRead(Uri address) at _7D2DLauncher.frmMain.GetRecentChanges() INFO 1 _7D2DLauncher.frmMain - Updating TreeView Mods INFO 1 _7D2DLauncher.frmMain - Reading Logo: System.Drawing.Bitmap INFO 1 _7D2DLauncher.frmMain - Updated TreeView Mods INFO 1 _7D2DLauncher.frmMain - Error reading from Default List: System.Net.WebException: The operation has timed out at System.Net.WebClient.OpenRead(Uri address) at _7D2DLauncher.frmMain.loadExamplesToolStripMenuItem_Click(Object sender, EventArgs e) INFO 1 _7D2DLauncher.frmMain - Checking for EAC... INFO 1 _7D2DLauncher.frmMain - Setting Default Checked for EAC INFO 1 _7D2DLauncher.frmMain - EAC Check complete. INFO 1 _7D2DLauncher.frmMain - Reading Default Location from Default.Location: E:\7D2D INFO 1 _7D2DLauncher.frmMain - GroupName or Server Name does not exist yet. INFO 1 _7D2DLauncher.frmMain - Setting Sync Folder to: E:\7D2D INFO 1 _7D2DLauncher.frmMain -
  13. I had the exact same issue, reinstalled many times over a couple of days. It turns out you need to use a completely pristine copy of 7 days (I used A16.4). WOTW and Valmod leave some residues (I play them too). I had to manually delete my old install then reinstall via steam before using the mod launcher. Works fine now.
  14. Hi Alloc, Just loaded the A16.2 update on my hosted dedicated server along with your server fixes and get the following in the outputlog. Map looks to be ok, just concerned about the errors. 2017-08-05T01:18:35 11.949 INF StartGame done 2017-08-05T01:18:36 13.013 INF [steamworks.NET] GameServer.Init successful 2017-08-05T01:18:38 14.269 INF [steamworks.NET] GameServer.LogOn successful, SteamID=90110342025007112 2017-08-05T01:18:39 15.067 INF Error in Web.HandleRequest(): No handler found for path "/luzhou/shenbao/" 2017-08-05T01:18:42 18.741 INF Error in Web.HandleRequest(): No handler found for path "/dalian/lifan/pabmdcigf" 2017-08-05T01:19:13 49.470 INF Steam certificate error: RemoteCertificateChainErrors 2017-08-05T01:19:14 50.501 INF Steam OpenID login from 110.141.197.71:8257 with ID 76561197995221683, permission level 0 2017-08-05T01:19:15 51.043 INF Web:Static:FileNotFound: "/static/densitymismatch.json" @ "D:\TCAFiles\Users\PeterL\4636\Mods\Allocs_WebAndMapRendering/webserver/densitymismatch.json" 2017-08-05T01:19:48 84.137 INF Error in Web.HandleRequest(): No handler found for path "/shangrao/fudi/soa1t60"
  15. Excellent @dwallorde, love your work, can't wait to see your next offering. Adding Valmod ui and smx is a good move.
  16. Thank you, very much appreciated.
  17. Can you give us a link to your YouTube channel please? Most interested in seeing that series.
  18. Copy the icon folder to the ./7Days To Die/Mods folder.
  19. I too have noticed the points allocation is way too high. Players on my server are loving it but it takes away the need to choose. In addition, no player has seen any of the random special crates yet after 60 days.
  20. This is the best version yet, just updated from 4.3.8 to 4.4.3 on my dedicated server. The players have reported marginal increased FPS, virtually no lag and forges seem much better. The visual effects look really nice too. I like the new class system, it forces you to play out the quests and multi-skilling is a must. The implementation of some A16 ideas is so cool. Well done. PS. Is there a text explaining the class system somewhere? It is like the blind leading the blind running into it for the first time, everyone is in the dark.
×
×
  • Create New...