Jump to content
  • Heavy stutter and slow mouse response

       (0 reviews)

    roughgalaxy
     Share

    Summary: Poor performance

     

    Game Version: A20 (b213)

    Platform: PC

    OS/Version: Windows 10

    CPU Model: AMD Ryzen 7 1700x

    System Memory: 32GB

    GPU Model and VRAM: nVidia GTX 1070ti 8GB

    Screen Resolution: 1920x1080

    Video Settings: Medium (Tried several, from high to low, also tried disabling new poi memory thing) Vsync on and off, dynamic resolution enabled (60fps) and disabled.

    Game mode: Single player, RWG and Navesgane

     

    Did you wipe old saves? (Yes/No) Yes

    Did you start a new game? (Yes/No) Yes

    Did you validate your files? (Yes/No) Fresh install

    Are you using any mods? (Yes/No) No

    EAC on or off? Off

     

    Status: NEW

     

    Bug Description: When standing still everything is ok, when turning the camera the mouse seems to lag and then skip and jump trying to catch up (Feels like mouse acceleration but I don't have that turned on). When moving the game skips and stutters regardless of being outside away from town, in town, or inside a building.

     

    Detailed steps to reproduce the bug:

     

    1) unknown, it happens as soon as I enter the game and never goes away.

    2)

    3)

     

    Actual result: very jittery gameplay regardless of FPS (avg 55-65 fps) and uses over 50% of my RAM (if relevant)

     

    Expected result: Smooth gameplay (feels condescending but I'm honestly just trying to help. lol)

     

    Additional notes: Cannot upload output log (.txt documents not accepted) and the "known bugs" link takes you to the A19 experimental list.

     Share


    User Feedback

    There are no reviews to display.


×
×
  • Create New...