Jump to content
  • RWG Water World

       (0 reviews)

    zztong
     Share

    Summary: I was testing some custom POIs (not in a western town) and decided to go look at the western town. I found a town that was flooded, plus a road that went under a massive lake.

     

    Game Version: A20 b218

    Platform: PC

    OS/Version: Windows 11

    CPU Model: Intel(R) Core(TM) i7-8700 CPU @ 3.20GHz   3.19 GHz

    System Memory: 32G

    GPU Model and VRAM: nVidia GeForce GTX 1080

    Screen Resolution: 3440 x 1440

    Video Settings: Custom - Shadows off, not sure what else. Started with High or Ultra, whatever the default was and trimmed back a little.

    Game mode: SP

     

    Did you wipe old saves? Yes - Pretty much daily when it comes to worlds and saves.

    Did you start a new game? Yes

    Did you validate your files? Yes, after install, but not daily.

    Are you using any mods? Yes - My custom POIs are a work in progress.

    EAC on or off? - On.

     

    Status: NEW

     

    Bug Description:

    Wow, look at all the water. I must have left the faucet on. Seriously. There's a giant lake, which is pretty cool, but it seems to have flooded a western town. (See screenshots) Also, there's a road under the lake (but no tunnel).

     

    Detailed steps to reproduce the bug:

     

    1) RWG, Seed "ZZ2", Max Cities/Towns, Max Wilderness POIs, rest default. Custom POIs in the Prefabs folder.

    2) Generate World

    3) Load World, etc.

     

    Actual result: (description of what is occurring)

    See above. Also, relevant files (screenshots, logs, copy of world, etc.) found here...

    https://drive.google.com/drive/folders/1aAYknG8eh7SszlLge-wYYsjxfkODzbiT?usp=sharing

     

    Expected result: (what you expect to occur)

    Big lake seems fine. Flooded town unexpected. Road under lake seems undesirable.

     Share


    User Feedback

    There are no reviews to display.


×
×
  • Create New...