Jump to content
  • UMAResource not found in MultiPlayer

       (0 reviews)

    Lord_Ghastly
     Share

    Summary: After approximately one hour of playing on a 2-player MultiPlayer world, my friend's console came up and it is being flooded by "UMAResourceNotFoundException: OverlayLibrary: Unable to find." Relaunching the world did not help, nor restarting the game.

     

    Game Version: Experimental b218

    Platform: PC

    OS/Version: Windows

    CPU Model: AMD Ryzen 7 3700x octacore

    System Memory: 32 GB

    GPU Model and VRAM: MSI NVIDIA GeForce GTX 1660Ti

    Screen Resolution: 1920x1080 60Hz

    Video Settings: Medium

    Game mode: MP client

     

    Did you wipe old saves? No

    Did you start a new game? Host of MP did. (Host also cleaned 7DTD according to Jugginator's video before updating)

    Did you validate your files? No

    Are you using any mods? No

    EAC on

     

    Status: NEW

     

    Bug Description:

    Upon trampling a bagged dead body, the MP client's console starting blurting out streams of error codes.

     

    Detailed steps to reproduce the bug:

     

    1) Walk over the body bags as a client.

    2) Success (not reproduceable by the host)

     

    Actual result: See Bug Description/Summary. Did not produce a log output.

     

    Expected result: No error message to be blurted out.

     

    Imgur links:

    https://imgur.com/a/c8rEL7t

    https://imgur.com/a/hWl2R0i

     Share


    User Feedback

    There are no reviews to display.


×
×
  • Create New...